Keystone logo
Mediadesign Hochschule

Mediadesign Hochschule

Mediadesign Hochschule

Invoering

Creatievelingen vinden bij ons hun thuis!

Ons doel is om moedige denkers op te leiden in alle relevante ontwerpdisciplines die zich later op de markt zullen onderscheiden en onze toekomst als creatief talent vorm zullen geven. Daarom stimuleren we thought leadership, oplossingsgericht gedrag en out-of-the-box denken nadrukkelijk in het team, in de groep en in het project.

De Mediadesign Hochschule is al meer dan 30 jaar met succes vertegenwoordigd op de Duitse markt op drie aantrekkelijke locaties in Berlijn, Düsseldorf en München en combineert praktijk en universitair onderwijs op efficiënte wijze. Ons portfolio varieert van voltijd bachelor- en masteropleidingen, in game design, digital film design-animation (VX), media design, fashion business en design management, tot trainingen en avondcursussen, tot bijscholing voor professionals. In kleine, efficiënte leergroepen en seminars stimuleren we de talenten van onze studenten digitaal en in aanwezigheid, geven we de nodige vrijheid voor verdere ontwikkeling en innovatie, en zijn benaderbaar en vertrouwd in onze structuren.

De jongere generaties oriënteren zich tegenwoordig op producten en technologieën die toekomstgerichte oplossingen bieden en duurzame concepten oppakken. Tegelijkertijd vereist de dynamiek van onze tijd echter ook een hoge mate van flexibiliteit en een diep, intuïtief begrip van de multi-opties die vandaag al mogelijk zijn door digitalisering en virtualisatie en die een nog grotere invloed zullen hebben op ons dagelijks leven. werkelijkheid in de toekomst.

De Mediadesign Hochschule pakt deze spanning op en biedt met haar studieportfolio een scala aan interessante studieaandachtspunten, die bij de tijd zijn en onze afgestudeerden optimaal voorbereiden op de beroepspraktijk in deze nieuwe realiteit. Iedereen profiteert van een gevestigd netwerk van meer dan 6.000 zakelijke contacten, internationale partneruniversiteiten en hogescholen, evenals een grote actieve alumnipool. We leven deze gemeenschapsbenadering na met een open foutencultuur in alle delen van ons bedrijf en bevorderen zo transparantie, gemeenschapszin en interdisciplinair teamwerk in de zin van een duidelijke "wij-cultuur".

Maak deel uit van ons creatieve netwerk!

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Locaties

Locaties
 • Berlin

  Franklinstraße,28-29, 10587, Berlin

  • Munich

   Neumarkter Str. 22, 81673, Munich

   • Düsseldorf

    Kaistraße 5, 40221, Düsseldorf

    Vragen