Keystone logo
Mediadesign Hochschule BA in Media Design
Mediadesign Hochschule

BA in Media Design

7 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.110 / per semester *

Op de campus

* EU-burger: 585,00 EUR; NIET-EU-burger: 785,00 EUR

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ontdek de cursus Media Design en ontdek via onze online evenementen of de wereld van media je volgende stop is.

152660_01_Invisible_Lines_Foto_VeronikaDisl_PaulinaMeider_FeyzaYer.png

Bestudeer Media Design

Als mediaontwerper creëer je content voor reclame, PR en marketing, maar ook voor de film- en tv-industrie. Beginnend met het creëren van grafische elementen op papier, op de tablet en op de pc, via het ontwerp van brochures en websites, tot de uiteindelijke implementatie met gangbare programma's zoals de Adobe Suite. De cursus biedt je theoretische en praktische basiskennis en specialisaties die je optimaal voorbereiden op de huidige markteisen.

"Het MD.H-team heeft een solide basis gelegd voor mijn internationale carrière. Van expertise, een eerste baan op instapniveau tot de persoonlijke ondersteuning bij de voorbereiding op een studiebeurs om de studies in de VS voort te zetten - ik zou niet zijn waar ik nu ben. , zonder mijn harde werk en de rugwind van MD.H .. "

Franzi Sessler (BA Media Design, MBA Ontwerpstrategie)

Medeoprichter en algemeen directeur, Creative (studio voor internationale ontwerpstrategie)

152863_lastned.png

Collegegeld

Het maandelijkse collegegeld is afhankelijk van de locatie en begint bij € 585, - *. Daarnaast rekenen wij een eenmalig inschrijfgeld van € 490, -.

* Wil je studeren vanuit een niet-EU-land? Het maandelijkse collegegeld voor studenten uit niet-EU-landen is afhankelijk van de locatie en begint bij € 785, -. Daarnaast rekenen we een eenmalig inschrijfgeld van € 685, -.

Toelatingseisen

Om een bachelordiploma aan te vragen bij MD.H, heb je een algemene toelatingsexamen voor hoger onderwijs, een toelatingsexamen voor een technische hogeschool of een als gelijkwaardig erkende kwalificatie nodig. Heb je geen middelbare schooldiploma? Studeren is ook mogelijk zonder een diploma middelbaar onderwijs volgens § BerlHG via een vakgebonden toelatingsexamen voor de universiteit.

152661_Bloom-C_KasperG_CimenC_Steiper5.jpg

Persoonlijke vereisten

U meldt zich aan voor de cursus met een schriftelijke aanvraag inclusief een map met gratis werkvoorbeelden uit verschillende mediagebieden. Het aanmeldingsproces is op elk moment mogelijk.

Functieprofiel media-ontwerper

De mogelijkheden als mediaontwerper zijn net zo divers als de media zelf. Na het behalen van je opleiding mediaontwerp staan er talloze deuren voor je open. Verheug u op spannende banen bij multimedia- en PR-bureaus, bij film- of televisieproductiebedrijven, op reclameafdelingen in de industrie of bij openbare instellingen.

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen