Keystone logo
MEF University Bachelor of Science in Electrical-Electronics Engineering
MEF University

Bachelor of Science in Electrical-Electronics Engineering

Maslak, Turkije

8 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Elektrotechniek en elektronica

Het doel van de Bachelor of Science in Electrical-Electronics Engineering Program aan de MEF University is om haar afgestudeerden op te leiden tot een van de meest gewilde elektrotechnische en elektronica-ingenieurs op de wereldmarkt, de meest gewilde afgestudeerde studenten of bloeiende ondernemers. Dit zal worden bereikt door hen voor te bereiden met een sterke basis in de bètawetenschappen en informatica, samen met een brede kennis van elektrische en elektronische engineering discipline om nieuwe technische problemen te identificeren en op te lossen, waaronder planning, ontwerp en implementatie van processen die leiden tot demonstratie van producten. De afgestudeerden zullen gespecialiseerd zijn in een geselecteerd gebied of een groter aantal onderwerpen beslaan die zich uitstrekken tot interdisciplinaire gebieden met praktische ervaring, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed begrip van het bedrijfsleven.

Electrical and Electronics Engineering Program aan de MEF University is ontworpen om een solide basis te geven in elektrische en elektronische engineering ondersteund door wiskunde, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en technische achtergrond in het algemeen.

Het programma Electrical and Electronics Engineering combineert elektrische, elektronica-, telecommunicatie- en controlecursussen. De verplichte cursussen zoals ontwerp van het digitale systeem, microprocessors, signalen en systemen, micro-elektronica schakelingen en systemen, digitale signaalverwerking zijn gekoppeld aan laboratoria om studenten praktijkervaring te bieden op het gebied van elektronica en telecommunicatiesystemen. Het programma biedt ook een aantal verplichte computercursussen, zoals computerprogrammering, computergebruik voor EE en objectgeoriënteerd programmeren, evenals een aantal keuzevakken zoals VLSI-ontwerp, sensornetwerken, computernetwerken, digitaal ontwerp met FPGA en sensornetwerken .

Het programma omvat geavanceerde wiskunde voor techniek, fysica, waarschijnlijkheid, statistiek, elektromagnetische velden, digitale signaalverwerking als verplichte vakken om studenten een sterke theoretische basis te bieden. Naast deze verplichte cursussen biedt het programma een groot aantal keuzevakken, waaronder communicatietheorie, digitale elektronica, digitaal ontwerp met FPGA, beeld- en videoverwerking, computernetwerken, digitale spraakverwerking, draadloze communicatie, VLSI-ontwerp, magnetronontwerp en embedded systemen. Studenten kunnen ten minste drie power engineering keuzevakken selecteren om in aanmerking te komen voor onafhankelijke consultancy engineering services (SMM).

Het programma benadrukt het belang van persoonlijke en professionele ethiek, zakelijk leiderschap en management. De zomerpraktijk of stage tijdens het tweede en derde jaar geeft studenten de kans om hen vertrouwd te maken met elektrische en elektronische technische toepassingen en werkomstandigheden na hun afstuderen.

Het programma is opgesteld om te voldoen aan de criteria van ABET (Accreditatiecommissie voor Engineering en Technologie) en ENAEE (European Network for Accreditation of Engineering Education).

Vacatures

De afgestudeerden van Electrical and Electronics Engineers Program zijn betrokken bij een breed scala aan technologie, variërend van enorme wereldwijde positioneringssystemen die de locatie van een bewegend voertuig kunnen bepalen tot gigantische stroomgeneratoren. Deze ingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en houden toezicht op de productie van elektrische en elektronische apparatuur en machines. Zend- en telecommunicatiesystemen, elektromotoren, besturingselementen van machines, lichten en bedrading in gebouwcomplexen, voertuigen, vliegtuigen, radar- en navigatiesystemen, stroomopwekking, controle- en transmissieapparaten die worden gebruikt door elektrische nutsbedrijven zijn allemaal voorbeelden van apparatuur die door deze ingenieurs is gebouwd .

De afgestudeerden van het Electrical Engineering Program hebben de mogelijkheid om banen te selecteren bij verschillende bedrijven in Turkije en in het buitenland, omdat er een grote vraag is naar goed opgeleide EE. Telecommunicatiebedrijven zoals Turkcell, Avea, Vodafone en Netas, consumentenelektronicabedrijven zoals Arçelik, Vestel, hebben elk jaar een groot aantal afgestudeerden in dienst. Onze afgestudeerden geven misschien de voorkeur aan een academische weg bij MEF of andere universiteiten en onderzoekslaboratoria in Turkije of in het buitenland. MEF University stimuleert en ondersteunt haar afgestudeerden om ook hun eigen bedrijven op te starten. Afgestudeerden hebben de kans om deel te nemen aan goed gefinancierde onderzoeksprojecten in Turkije, Europa en de VS, omdat het aantal ICT-projecten geleidelijk toeneemt in de wereld.

Programma educatieve doelstellingen

Afdeling Elektrotechniek en Elektronica heeft de volgende lijst met onderwijsdoelstellingen voor het undergraduate-programma geïdentificeerd, waarin onze visie wordt beschreven voor wat onze studenten in hun loopbaan zullen bereiken, vijf jaar na hun afstuderen:

 • Afgestudeerden hebben een sterke achtergrond in de basiswetenschappen en engineering tijdens het uitvoeren van hun professionele werk, hetzij in de academische wereld of de industrie.
 • Afgestudeerden zullen met succes technische en elektrotechnische problemen oplossen met behulp van moderne engineeringtechnieken, vaardigheden en hulpmiddelen.
 • Afgestudeerden zullen leiderschap tonen met hun innovatieve en ondernemersvaardigheden met aandacht voor ethische en milieukwesties.

Studentenuitkomsten

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vaardigheid om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, naast het analyseren en interpreteren van gegevens.
 • Een vaardigheid om een systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen.
 • Een vaardigheid om te functioneren in multidisciplinaire teams.
 • Een vaardigheid om ontwerpproblemen te beschrijven, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verplichtingen.
 • Een vaardigheid om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een mondiale en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.

Cursusplan en basisvoorwaarden

Undergraduate Course List

113176_Skjermbilde2019-04-02kl.21.16.13.png
113174_Skjermbilde2019-04-02kl.21.16.03.png
113175_Skjermbilde2019-04-02kl.21.15.49.png
113173_Skjermbilde2019-04-02kl.21.15.40.png

Keuzevakken

113177_Skjermbilde2019-04-02kl.21.15.31.png

Stage

Alle studenten elektrische en elektronica-engineering moeten als stagiair werken om de professionele werkomgevingen te begrijpen, de kennis die op school is opgedaan te oefenen en toegang te krijgen tot dergelijke omgevingen. Van de twee zomerspelen, elke 20 werkdagen, moet eerst worden afgerond aan het einde van de tweede (2e) jaar en de tweede aan het einde van het junior (3e) jaar.

Hoe aanvragen?

Toepassing Criteria:

 • Aanvragers moeten afgestudeerden van de middelbare school zijn die gelijkwaardig zijn aan Turkse middelbare scholen, of in het laatste jaar van een dergelijke middelbare school. Kandidaten die hun middelbare schooldiploma nog niet hebben ontvangen, mogen alleen een voorwaardelijke toelating krijgen.
 • Aankomende studenten kunnen een acceptabel middelbaar diploma (die in het laatste jaar van de middelbare school, met hun cijfer), een internationaal diploma (zoals IB, Abitur enz.), Een nationale toelatingsexamen / universitaire toelatingsexamen score of een internationale toelatingsexamen aanvragen. toelatingsexamen score van de universiteit (zoals SAT, GCE, ACT). De volledige lijst van aanvaardbare diploma's / examens en hun minimumscores zijn beschikbaar op de website van de universiteit.

Online app:

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Aanvragers moeten de volgende documenten bijvoegen:

 • Kopie van de identiteitspagina van hun paspoort
 • Paspoortstijl (portret) -foto
 • Middelbaar schooldiploma (indien beschikbaar)
 • High school transcript
 • Elk erkend resultaat van de uitkomst / universiteitsexamen van de middelbare school, indien beschikbaar
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid, indien beschikbaar
 • Motivatie

Kennis van het Engels:

MEF University is een Engelse middelgrote universiteit. Alle programma's met uitzondering van de wet zijn 100% in het Engels. Het Law-programma is 30% in het Engels.

Studenten moeten hun Engelse taalvaardigheid aantonen voordat ze beginnen aan academische programma's. Het vereiste niveau van Engelse taalvaardigheid is gelijk aan TOEFL iBT 80. Alleen internationaal of nationaal erkende examens worden geaccepteerd als bewijs van bekwaamheid. De erkende examens en hun gelijkwaardigheid zijn de volgende:

 • TOEFL iBT: 80
 • PTE Academic: 67, CAE: C, CPE: C
 • UDS, KPDS, YDS (Turkse overheidsonderzoeken): 65

Aanvragers, die op het moment van aanmelding of universiteitsinschrijving geen aanvaardbaar bewijs van Engelse taalkennis hebben, zitten aan de MEF University English Language Placement and Proficiency Examination. Studenten die niet slagen voor het bekwaamheidsexamen moeten studeren in het voorbereidende programma van de Engelse taal van de MEF University totdat ze aan het vereiste niveau voldoen.

Kandidaten voor het Law-programma die geen native Turkish-sprekers zijn of afgestudeerden van het Turks middelbaar middelbaar onderwijs zijn verplicht om het bewijs van de Turkse taalvaardigheid te leveren (TÖMER C).

Acceptatiebeslissingen:

 • De acceptatiebeslissingen worden gegeven aan de aanvragers die voldoen aan de aanvraagcriteria op basis van de relatieve waarde van aanvragen. Aanvragers worden geïnformeerd over hun acceptatiebeslissing en een studiebeursaanbieding en gevraagd om hun intentie om zich in te schrijven te bevestigen met een aanbetaling van USD 250 op de bankrekening van de universiteit. De aanbetaling wordt meegerekend voor het collegegeld van het eerste semester, maar kan niet worden terugbetaald in geval van niet-inschrijving. Na betaling van de aanbetaling, wordt een officiële acceptatiebrief afgegeven. Geaccepteerde studenten zijn zelf verantwoordelijk voor hun studentenvisumaanvragen.

Universitaire inschrijving:

Geaccepteerde studenten zullen hun universitaire inschrijving maken op de data die de universiteit op haar website heeft aangekondigd. De volgende documenten zijn vereist voor universitaire inschrijving:

 • Origineel diploma van de middelbare school en de notariële Turkse vertaling als deze niet in het Turks of het Engels is uitgegeven
 • High School Diploma Equivalentiecertificaat van het Turkse ministerie van Onderwijs (of Educational Attaché van het Turkse consulaat)
 • Origineel van transcript van de middelbare school
 • Originele scorekaart van testscores (uitgang van de middelbare school / universiteit) gebruikt om de toepassing te ondersteunen, indien aanwezig
 • Fotokopieën van de paspoortgegevenspagina van de aanvrager en de pagina met het studentenvisum. Het studentenvisum is verplicht voor alle internationale studenten. Het kan worden verkregen bij een Turks consulaat in het land van de aanvrager door de acceptatiebrief te presenteren.
 • Fotokopie van de eerste zeven pagina's van de verblijfsvergunning (verkregen van het bureau van buitenlandse residentie)
 • 4 pasfoto's (4,5 x 6 cm) (genomen in de laatste 6 maanden, waarbij de persoon duidelijk is geïdentificeerd)
 • Ontvangst van collegegeldbetaling
 • Originele scorekaart met een erkend taalvaardigheidsexamen (indien beschikbaar)

Kandidaten die het inschrijvingsproces niet binnen de aangekondigde data afleggen of om de vereiste documenten te verstrekken, verliezen hun recht om te studeren aan de MEF University .

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Honours) in Computing met Electronic Engineering
  • Online United Kingdom
 • BSc In Electronic and Computer Engineering
  • Wrocław, Polen
 • Bachelor of Science in elektronica en elektrotechniek
  • Kaunas, Litouwen