Keystone logo
Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Invoering

Als je erover denkt om in Polen, het hart van Europa , te gaan studeren, ben je nog maar één stap verwijderd van het maken van de juiste keuze. Onze universiteiten kenmerken zich door de hoge kwaliteit van het onderwijs, de workshopvormen van lesgeven, docenten - specialisten op hun vakgebied, en een laagdrempelige studieorganisatie.

Dit alles zal u helpen kennis op te doen die u in uw professionele leven zult gebruiken. Studies aan de WSB Merito Universiteit en de DSW Universiteit van Neder-Silezië zijn een plek om praktijkmensen te ontmoeten: onze faculteit heeft hun ervaring opgedaan bij de beste bedrijven in onze regio. Onder hen bevinden zich ondernemers, bedrijfseigenaren, financiële, management- en marketingexperts. Ze bespreken de verschijnselen en processen en illustreren deze met voorbeelden uit hun professionele werk, waardoor je leert over moderne oplossingen die in het dagelijkse bedrijfsleven worden gebruikt.

12 universiteiten in 11 steden

De Groep bestaat uit WSB Merito Universiteiten en de DSW Universiteit van Neder-Silezië. In totaal heeft de Groep zes universiteiten en zeven faculteiten in 11 grootste Poolse steden. WSB Merito Universities en DSW University of Lower Silesia staan zeer hoog op de meest prestigieuze Poolse ranglijst van particuliere universiteiten. Onze opleidingen zijn in de eerste plaats gericht op degenen die willen werken en studeren. Zelfs bij voltijdprogramma's worden de lessen op slechts 3-4 dagen per week gepland, en we maken strakke schema's, waardoor de gaten tot een minimum worden beperkt. Ook de meeste van onze internationale studenten combineren hun WSB Merito University-opleidingen gemakkelijk met een baan.

Locaties

 • Wrocław

  WSB Meritto University in Wroclaw ul. Fabryczna 29-31, 53-609 Wrocław, Wrocław

 • Warsaw

  Łabiszyńska,25, 03-204, Warsaw

 • Torun

  Młodzieżowa,31a, 87-100, Torun

 • Poznań

  Powstańców Wielkopolskich,5, 61-895, Poznań

 • Opole

  Augustyna Kośnego,48, 45-372, Opole

 • Łódź

  Brzozowa,5, 93-101, Łódź

 • Chorzow

  Sportowa,29, 41-506, Chorzow

 • Bydgoszcz

  Fordońska,74, 85-739, Bydgoszcz

 • Wrocław

  DSW University of Lower Silesia ul. Strzegomska 55, 53-611, Wrocław

  Vragen