Keystone logo
Messiah College

Messiah College

Messiah College

Invoering

Over Messiah College

Messiah College is een nationaal gerangschikt, privé-christelijk college met een studentenlichaam van 3.305 studenten en afgestudeerden. Gelegen in Mechanicsburg, Pa., Messiah ligt op slechts 12 mijl van de hoofdstad, Harrisburg. Het College werd in 1909 opgericht door de broeders in de christelijke kerk. Tegenwoordig is het geloofsbasis van de universiteit in het algemeen evangelisch en omvat studenten en medewerkers uit allerlei denominaties en christelijke geloofstradities.

Identiteitsverklaring

Messiah College is een christelijke universiteit van de liberale en toegepaste kunst en wetenschappen. Het College is toegewijd aan een omhelsende evangelische geest geworteld in de Anabaptistische, Pietistische en Wesleyanse tradities van de Christelijke Kerk.

Mission statement

Onze missie is om mannen en vrouwen op te leiden naar volwassenheid van intellect, karakter en christelijk geloof ter voorbereiding op het leven van dienst, leiderschap en verzoening in kerk en samenleving.

Gemotiveerd door een gemeenschappelijke missie

De openstelling van onze missieverklaring - om de volwassenheid van intellect, karakter en christelijk geloof te ontwikkelen - weerspiegelt de integratie van ons gemeenschap's gedeelde geloof in elk aspect van de Messiah College-ervaring. Dit holistische educatieve model was de veeleer visie van onze oprichter SR Smith meer dan 100 jaar geleden en blijft een hoeksteen van onze identiteit.

De andere kerncomponenten van Messias missie-dienst, leiderschap en verzoening zijn ook stevig geworteld in het kader van ons christelijk geloof. Wij dienen niet alleen omdat het het juiste is om te doen; wij dienen omdat God ons roept om onze harten open te stellen voor de arme en behoeftige en om te werken voor de rechtvaardigheid waar het onrecht voorrang heeft. We leren dat we geloven dat Jezus ons ultieme voorbeeld is van mededogen, respect en liefde. En we zijn vanwege ons geloof verplicht om bruggen van verstand en vrede te bouwen om de liefde van God aan anderen te verzoenen.

Onze campus

Gelegen in de buitenwijk, zuid-centraal Pennsylvania, is Messiah College gelegen op 471 mooie hectare. Of u nu een wandeling maakt langs de pittoreske Yellow Breeches creek die door de campus loopt, naar een lezing in een van onze moderne academische gebouwen luistert, een voetbalwedstrijd in ons buitensportcomplex kijkt, bij een concert in onze studentenvereniging, of gewoon genieten van de schoonheid van de campus, zult u zich zeker thuis voelen.

Waarom voelt u zich thuis?

Want bij Messias is het meer dan een prachtige campus. Het gaat om gastvrijheid voor de hele persoon. Bezoek je eerste keer? Terugkeren naar de campus voor uw senior jaar? Breng je grootouders voor grootoudersdag? Het maakt niet uit wat de reden is, u wordt altijd begroet door vriendelijke gezichten en echt behulpzame mensen die het beste voor u willen.

Het creëren van een passie voor de gemeenschap

Onze campus bestaat uit een diverse groep studenten, medewerkers en faculteiten. Hoewel we allemaal van verschillende plaatsen en achtergronden komen, maken we het een prioriteit om zinvolle relaties in onze campusgemeenschap aan te moedigen.

Terwijl de zeven academische gebouwen, 12 residentiële hallen / appartementen, bibliotheek en vele andere gebouwen gewijd aan aanbidding, leer en studentenleven onze fysieke campus vormen, zijn de meer dan 3.000 studenten die de campus van de Messias maken, gedijen met vriendschappen, passie voor Christus en inzet voor academische uitmuntendheid.

Dicht bij het allemaal

Hoewel u niet in onze schilderachtige omgeving kunt vertellen, is de campus van Messias op korte afstand van de nabijgelegen metropolitaanse gebieden. De stadsrestaurants, galerieënmusea en sportlocaties van de hoofdstad van Harrisburg liggen op slechts 15 minuten afstand. En de drukke stadscentra van Philadelphia, Baltimore, Washington DC en New York City zijn allemaal binnen een 2-3 uur rijden. En als u de mogelijkheden heeft ervaren die onze nabijgelegen steden bieden, verwelkomen we u graag terug naar de activiteiten van onze campus!

Locaties

  • Mechanicsburg

    Messiah College see new link One College Avenue Mechanicsburg PA 17055, 17055, Mechanicsburg

    Vragen