Keystone logo
Messiah College Bachelor in biochemistiek
Messiah College

Bachelor in biochemistiek

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Biochemie bij Messiah College

Een diploma in biochemie van het Messiah College bereidt u voor op diverse spannende beroepen zoals medicijnen, apotheekvelden, geassocieerde gezondheidsgebieden, forensische wetenschap, laboratoriumwerk, onderzoek en meer. Als u geïnteresseerd bent in een carriere in een van deze gebieden, dan is de biochemie major van Messiah College een goede pasvorm voor uw college ervaring.

Als een programma goedgekeurd door de American Chemical Society, biedt de afdeling een strenge opleiding in alle subdisciplines van chemie en biochemie, die u voorzien van de intellectuele, experimentele en communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor de voorbereiding als wetenschappelijk professional.

Biochemie belangrijke onderscheidend vermogen

Als een biochemie belangrijk bij Messiah College, kun je:

 • Onderzoek groene chemie, eiwitontwerp, natuurlijke productenchemie, vloeibare kristalchemie, synthese van materialen en fytoremediatie.
 • Word lid van de Medical Awareness Society (pre-medische club), Sigma Zeta (nationale wetenschap en wiskunde honours samenleving) of de verbondenheid van de Messiah College studentengroep van de American Chemical Society.
 • Studie met uitstekende christelijke faculteitsleden die niet alleen hooggeschoold zijn, maar ook veel ervaring hebben op hun vakgebied.
 • Neem cursussen die je succesvol voorbereiden om naar de medische school te gaan
 • Werk als laboratoriumassistent, tutor of aanvullende instructieleider in de afdeling.
 • Deelnemen aan de School of Science, Engineering and Health Spring Research Symposium.
 • Complete pre-gezondheidszorg adviserende programma's voor medicijnen, tandheelkunde, apotheek en diergeneeskunde.

Carrièremogelijkheden voor biochemie majors

Als afgestudeerd aan het biochemie programma, zijn de studenten uitgerust om verder te gaan met een carrière als:

 • Arts
 • Chemische analist
 • Geallieerde gezondheidspersoon
 • Onderzoekwetenschapper
 • Laborant
 • APOTHEKER
 • forensisch onderzoeker
 • professor

Stage en onderzoeks mogelijkheden voor biochemie majors

Biochemie en chemie majors concurreren goed voor zomer onderzoeksprogramma's zowel op als buiten campus. Enkele hiervan zijn:

 • Messias Steinbrecher Zomeronderzoeksprogramma
 • Pennsylvania State Hershey Medical Center programma's
 • Summer REU (Research Experience for Undergraduate) programma's. Recente studenten zijn geaccepteerd aan programma's in de Cleveland Clinic, University of Georgia, Universiteit van Noord-Texas, MIT, Johns Hopkins en de Universiteit van Strausburg, in Frankrijk.
 • Vele Messias College chemie en biochemie majors hebben stages in Chemical Solutions, Ltd., in Harrisburg, PA.

Degree opties als een biochemie major

Als student die biochemie studeert, kunt u kiezen uit drie mogelijkheden voor biochemie. De Bachelor of Science degree met ACS Certification is de strengste. Het omvat inleidende vakken op alle gebieden van de chemie en bevat bacheloronderzoek als een verplicht onderdeel van uw cursus. Dit is de beste keuze voor u als u een carrière in het laboratorium of in het onderzoek wilt volgen. De Bachelor of Science degree is een goede keuze als u een carrière in het laboratorium of het gezondheidsgebied wil volgen. Het bevat geen vereiste onderzoekskomponent. De bachelor of arts diploma in biochemie vereist de minst belangrijke studiepunten en bevat meer keuzevakken dan een BS-graad. De BA-graad is een goede keuze als u geïnteresseerd bent in een carrière in de gezondheidsberoepen, aangezien het meer tijd biedt voor het nastreven van een minderjarige, een andere belangrijke of vrijwilligersactiviteit buiten de campus, die allemaal een aanvulling op de medische school of een andere gezondheid bevorderen beroepsprogramma

Biochemie is ook een goede keuze als u geïnteresseerd bent in het nastreven van werk in de forensische wetenschap. Forensische wetenschap vereist voorzichtig analytisch labwerk in zowel chemie als genetica, in het bijzonder. De toevoeging van een strafrechtelijke minderjarige, terwijl hier bij het Messiah College, is bijzonder goed voorbereid voor een afgestudeerde studie in forensische wetenschap.

Onderzoeksmogelijkheden en hands-on leren

Bij het bestuderen van biochemie bij het Messiah College, nemen bijna alle biochemie majors deel aan het bacheloronderzoek. U kunt kiezen uit projecten uit alle wetenschappelijke afdelingen, die nauw samenwerken met een faculteitslid en zelfs al begin van een aantal van deze projecten al in uw eerste jaar. Je hebt ook de gelegenheid om zomerse onderzoeksmogelijkheden op grote onderzoeksuniversiteiten te volgen, met behulp van een sterke aanbeveling van de faculteit Messiah College.

Er zijn mogelijkheden voor biochemie studenten om te werken als laboratorium assistenten, tutors of als aanvullende instructie leiders in de afdeling.

Onze sterke nadruk op het ontwikkelen van laboratoriumvaardigheden en het gebruik van analytische instrumenten door het hele programma maken u bijzonder aantrekkelijk voor industriële werkgevers. Veel posities zijn beschikbaar voor chemici en biochemici.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Na het afstuderen

Wanneer u afstudeert, bent u goed voorbereid om uw opleiding op de universiteit, de medische school of een ander geallieerd gezondheidsgebied door te gaan of onmiddellijk een beroep in het laboratorium in te voeren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen