Keystone logo
Messiah College Bachelor in de chemie
Messiah College

Bachelor in de chemie

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Chemie bij Messiah College

Messias state-of-the-art onderwijslaboratoria en technologie en apparatuur voor onderzoekskwaliteit trekken een aantal van de natie's helderste jonge mannen en vrouwen.

Onderzoek de wereld om je heen en leer meer over jezelf en je Schepper. De chemie die belangrijk is bij Messiah College, een van de top privé-christelijke hogescholen in de VS, legt speciale nadruk op de integratie van de kennis en methodes van de wetenschap met wat het christelijk geloof ons leert over mensen en hun rol in het universum. Vaak wordt de 'centrale wetenschap' genoemd, de chemie berust sterk op de theorie uit de wiskunde en de natuurkunde en informeert dan zo uiteenlopende gebieden als ecologie, landbouw, geneeskunde, moleculaire biologie, genetica, geologie en voedselwetenschappen.

Als een programma goedgekeurd door de American Chemical Society, biedt de afdeling een strenge opleiding in alle subdisciplines van chemie en biochemie, die u voorzien van de intellectuele, experimentele en communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor de voorbereiding als wetenschappelijk professional.

Chemie belangrijke onderscheidingen

Als chemiehoofd bij Messiah College, kun je:

Kies een BS of BA, welke past bij uw specifieke doelen.

 • Neem spannende en uitdagende cursussen in het algemeen, organische, anorganische en fysische chemie, evenals chemische analyse.
 • Onderzoek groene chemie, eiwitontwerp, natuurlijke productenchemie, vloeibare kristalchemie, synthese van materialen en fytoremediatie.
 • Verkrijg directe ervaring via stageplaatsen bij toonaangevende wetenschappelijke instellingen.
 • Deelnemen aan de School of Science, Engineering and Health Spring Research Symposium.
 • Werk als laboratoriumassistent, tutor of aanvullende instructeur.
 • Word lid van de Medical Awareness Society (pre-medische club), Sigma Zeta (nationale wetenschap en wiskunde honours samenleving) of de verbondenheid van de Messiah College studentengroep van de American Chemical Society.
 • Studie met uitstekende christelijke faculteitsleden die niet alleen hooggeschoold zijn, maar ook veel ervaring hebben op hun vakgebied.

Carrièremogelijkheden voor chemie majors

Als afgestudeerd aan het chemieprogramma zijn de studenten uitgerust om verder te gaan met een carrière als:

 • Arts
 • Chemische analist
 • Geallieerde gezondheidspersoon
 • Onderzoekwetenschapper
 • Laborant
 • Leraar
 • APOTHEKER
 • forensisch onderzoeker

Stage en onderzoeks mogelijkheden voor chemie majors

Biochemie en chemie majors concurreren goed voor zomer onderzoeksprogramma's zowel op als buiten campus. Enkele hiervan zijn:

 • Messias Steinbrecher Zomeronderzoeksprogramma
 • Penn State Health Milton S. Hershey Medical Center programma's
 • Summer REU (Research Experience for Undergraduate) programma's. Recente studenten zijn geaccepteerd aan programma's in de Cleveland Clinic, University of Georgia, Universiteit van Noord-Texas, MIT, Johns Hopkins en de Universiteit van Strausburg, Frankrijk.
 • Vele Messias College chemie en biochemie majors hebben stages in Chemical Solutions, Ltd. in Harrisburg, PA.

Degree opties als een chemie major

Als student die de chemie nastreeft, kunt u kiezen uit drie chemiegraadpaden. De Bachelor of Science degree, met ACS Certification , is de strengste. Het omvat inleidende vakken op alle gebieden van de chemie, en bevat bacheloronderzoek als een verplicht onderdeel van uw cursus. Dit is de beste optie voor u als u een carrière in het laboratorium of in het onderzoek wilt volgen. De Bachelor of Science degree is een goede keuze als u een carrière in het laboratorium wilt volgen. Het bevat geen vereiste onderzoekskomponent. De Bachelor of Arts-diploma in de chemie vereist de minst belangrijke kredieten en bevat meer keuzevakken dan een BS-graad. Dit diploma pad is ontworpen voor studenten die chemie willen gebruiken als platform voor werk in het bedrijfsleven, de wet, de geneeskunde of het middelbare schoolonderwijs.

Onderzoeksmogelijkheden en hands-on leren

Bijna alle chemie majors nemen deel aan het bacheloronderzoek terwijl ze chemie bij Messias bestuderen. U selecteert projecten uit alle wetenschappelijke afdelingen, werkt nauw samen met een faculteitslid en kan zelfs al vanaf uw eerste jaar een aantal van deze projecten beginnen. Je hebt ook de gelegenheid om zomerse onderzoeksmogelijkheden op grote onderzoeksuniversiteiten te volgen, met behulp van een sterke aanbeveling van de faculteit Messiah College.

Er zijn mogelijkheden voor chemie studenten om te werken als laboratorium assistenten, tutors, of als aanvullende instructie leiders in de afdeling.

Onze sterke nadruk op het ontwikkelen van laboratoriumvaardigheden en het gebruik van analytische instrumenten door het hele programma maakt u bijzonder aantrekkelijk voor industriële werkgevers. Veel posities zijn beschikbaar voor chemici in chemische analyse, milieuchemie, biotechnologie en forensische wetenschap.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Na het afstuderen

Wanneer u afstudeert, bent u goed voorbereid om uw opleiding op de universiteit, de medische school een verwant gezondheidsgebied door te gaan, of onmiddellijk een beroep te doen in de chemische of farmaceutische industrie of het onderwijs.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen