Keystone logo
Messiah College Bachelor in de kunst in de politiek en internationale betrekkingen
Messiah College

Bachelor in de kunst in de politiek en internationale betrekkingen

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Politiek en Internationale Relaties bij Messiah College

Het roepen van alle onafhankelijke denkers die interesse hebben in het publieke leven en zorgen voor sociale rechtvaardigheid.

Als politiek en internationale betrekkingen bij Messiah College, een top-gerangschikte Pennsylvania Christian College, zul je jezelf onderdompelen bij studenten en faculteiten die energie krijgen in een aantal van de dingen die je stimuleren: politieke campagnes, verkiezingen, diplomatie, internationale zaken , volksgezondheid, immigratie, milieu en rassenrelaties.

De politiek en internationale betrekkingen hebben een sterk academisch programma dat je competitief maakt op de baan of de grad schoolmarkt. Terwijl u typisch denkt aan de politieke wetenschappen als voorbereiding op een carrière in het openbaar kantoor, zien wij het als discipline die u grondig voorbereidt om een ​​breed scala aan terreinen te betrekken, waaronder overheid, zaken, onderwijs, communicatie, wet en vele andere.

Politiek en internationale relaties belangrijke onderscheidend vermogen

Politiek en internationale relaties diploma onderscheidend vermogen:

 • Land een spannende stage in de nabijgelegen Harrisburg, de hoofdstad van Pennsylvania, met een nationale organisatie, of zelfs internationaal in het Verenigd Koninkrijk als een stagiair in het kantoor van een parlementslid!
 • Kies om te studeren in een van de 40 landen via ons nationaal gerangschikt studie in het buitenland programma.
 • Doe gedachterende cursussen zoals internationale zaken en de wereld economie, oost-aziatische of afrikanese politiek, en politiek onderzoek methoden.
 • Doe mee aan een verscheidenheid aan studentenverenigingen en organisaties, zoals de Student Government Association, Messiah College Democrats, Messiah College Republikeinen, Mensenrechtenbewustzijn, Social Justice House en Reconciliation House.
 • De kans hebben om een ​​onderzoeksassistent te zijn voor of zelfs mede-auteur gepubliceerde werken met afdeling faculteit.
 • Verfijn uw kritische denkvaardigheden.

Carrièremogelijkheden voor politiek en internationale relaties majors

Als afgestudeerd aan het diploma van de politiek van het Messias College zijn studenten uitgerust om banen te waarborgen, zoals:

 • Beleidsadviseur
 • Activist
 • Public affairs officer
 • Regeringsrelaties specialist
 • Campagnemanager
 • Lobbyist
 • Staat of federale wetgever

Stage mogelijkheden voor politiek en internationale relaties majors

Het nationaal erkende stageprogramma van Messiah College plaatst studenten in diverse politiek stages. Enkele politiek stage voorbeelden zijn:

 • Juridische bedrijven
 • Het kantoor van de openbare verdediger
 • Organisaties voor economische ontwikkeling
 • Lobbyenverenigingen
 • Staatswetgeversbureaus
 • Kantoren van de Amerikaanse wetgevers
 • Canadese ambassade
 • parlement

Studenten-faculteit betrokkenheid

Je studeert met een toegewijde, toegewijde christelijke faculteit die je zal introduceren op de belangrijkste deelvelden van de politieke wetenschappen: Amerikaanse en vergelijkende politiek, internationale betrekkingen en politieke theorie. Onze lage verhouding tussen student en faculteit creëert een intieme en collegiale leeromgeving, die een premie op individueel studenteninitiatief legt, met als doel je te helpen groeien tot een intellectueel behendig, sociaal vloeiend en zelfverzekerd politiek diploma student. voor een baan in de overheid, de gemeenschap, het bedrijfsleven, de wet, de communicatie of het goed voorbereid zijn om in de afgestudeerde of wetenschool in te schrijven.

Geesteswetenschappelijk leren

Omdat ons programma op humanitaire basis is gebaseerd, kunt u rekenen op overdraagbare vaardigheden, inzichtvolle klasbesprekingen hebben, die belangrijke kwantitatieve vaardigheden leren en lezingen en onderwerpen analyseren. U zult niet alleen de 'hoe' antwoorden, maar zal de 'waarom' van problemen onderzoeken, zowel in binnen als buitenland.

Leermogelijkheden

Veel van onze studenten studeren in het buitenland in landen als China of Engeland, of nemen direct deel aan een faculteitslid om een ​​onderzoeksproject af te ronden. Onze nabijheid van het hoofdstad van de natie biedt ook een handige manier om een ​​semester te studeren in de politiek of om een ​​stage te voltooien in het hart van Washington, DC

Politiek: de juiste pasvorm voor jou?

Dus als je gelooft, zoals die is, is die politiek onderdeel van Gods voorziening voor de schepping en een middel om een ​​blijvende zorg voor het openbare leven in het belang van sociale rechtvaardigheid te ontwikkelen en je hebt openheid voor het tegengaan van standpunten en een verbintenis naar het algemene welzijn van alle volkeren, dan raden we u aan om in aanmerking te komen voor het politiek diploma aan het Messiah College.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle aanvraagmaterialen uiterlijk op 15 januari ontvangen voor de hoogste vergoeding voor de beurs.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe sneller het opnameproces wordt afgerond, hoe sneller studenten financiële hulp kunnen aanvragen en een pakket kunnen ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een regeringsregel, geen universiteitsregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts in internationale betrekkingen en Europese studies
  • Bucharest, Roemenië
 • BA (Hons) Internationale Betrekkingen
  • Leeds, Verenigd Koninkrijk
 • BA in internationale betrekkingen: mensenrechten
  • Prague, Tsjechië