Keystone logo
Messiah College Bachelor in de muziek prestaties
Messiah College

Bachelor in de muziek prestaties

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Muziekprestatie bij Messiah College

Bent u klaar om een ​​succesvolle muzikale performer te worden?

Als u muziek voor een publiek speelt of zingt, is uw carrière doel, dan is een muziekprestatiegraad uit het beroemde muziekprogramma van Messiah College zeker een stap in de goede richting. Bij Messias ontwikkelt u de technische vaardigheid om te presteren in uw favoriete gebied van muzikale performance-instrumentale of vocale-en verwerven praktische, persoonlijke en ondernemende vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle muziekloopbaan in de 21e eeuw.

Muziekprestatie grote onderscheidingen

Als muziekprestatie belangrijk bij Messiah College, kun je:

 • Compleet cursussen, inclusief verhoogde uren voor privéstudie op een gekozen instrument.
 • Ontvang instrumentspecifieke instructies in de pedagogiek en de letterkunde.
 • Voer twee volledige overwegingen uit, bouw een sterke basis van repertoire en verwerven belangrijke ervaring op het podium.
 • Voer in diverse College-muzikale ensembles uit, waaronder windenemble, concertkoor, symfonieorkest, jazzensemble, symfonische winden, opera workshop en kamerensembles.

Carrièremogelijkheden voor muziekprestaties majors

Als afgestudeerd aan het muziekprestatieprogramma zijn de studenten uitgerust om posities te waarborgen zoals:

 • Professionele zangeres
 • Professional instrumentalist
 • Componist
 • dirigenten
 • Opname artiest
 • Begeleider

Stage mogelijkheden voor muziekprestatie majors

Het nationaal erkende stageprogramma van Messias plaatst studenten in diverse muziekprestaties. Enkele voorbeelden zijn:

 • Harrisburg Symphony Orchestra
 • Susquehanna Chorale
 • Harrisburg Opera Association

Programma nadruk

De Bachelor of Music Degree bij Messiah College is een professionele prestatiegraad beschikbaar voor vocale, toetsenbord-, snaar-, wind-, koper- en percussiestudenten. Toelating tot dit programma is door auditie, en een hoog niveau van bekwaamheid en sterke werkethiek worden verwacht. Naast de Algemene Opleidingseisen van het College, is het grotere deel van dit diploma een muziek curriculum ontworpen om de student voor te bereiden op de toegang tot de natie's topgraadse muziekprogramma's of voor een prestatie- of studieleercarrière.

U leert de technieken en ontwikkelt de muzikale gevoeligheid die nodig is om een ​​succesvolle carrière in de muziekprestatie te hebben door middel van een nadruk op fundamentele muziek die verbeteren en toepassen op prestaties. In ons programma bouwt u en verfijkt uw technische vaardigheden door middel van begeleide praktijken en groeit u in het zelfbewustzijn dat u helpt uw ​​creatieve stem te vinden terwijl u een beter begrip van de muzikale cultuur krijgt door middel van de lens van een christelijk wereldbeeld.

Performances en praktisch leren

Je zal cursussen voltooien, waaronder verhoogde uren voor privéstudie op een gekozen instrument, evenals instrumentspecifieke instructies in de pedagogiek en literatuur.

Je speelt twee volledige overwegingen en verschillende College-muzikale ensembles, waaronder een windensemble, concertkoor, symfonieorkest, jazzensemble, symfonische winden, opera workshop en kamerensembles. Elke prestatie zal een sterke basis van repertoire bouwen en u helpen om belangrijke ervaring op het podium te krijgen.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor Circus and Performance Art
  • Tilburg, Nederlanden
 • Bachelor of Music (Performance)
  • Surry Hills, Australië
 • Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: viool
  • Helsinki, Finland