Keystone logo
Messiah College Bachelor in de psychologie
Messiah College

Bachelor in de psychologie

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Psychologie aan het Messiah College

Met een Bachelor of Arts (BA) of Bachelor of Science (BS) diploma in de psychologie van de Messiah College, een top privé-christelijke hogeschool in de VS, ben je goed voorbereid op carrières in de psychologie of in de richting van een meestersgraad. Terwijl je je bachelor diploma in de psychologie behaalt, kan je ook een minderjarige kiezen, een dubbele hoofdvak volgen, in het buitenland studeren of meerdere stages afronden.

Als een psychologie major, kiest u uit een Bachelor of Arts of Bachelor of Science psychologie opleiding. De BA bereidt u voor op het niveau van de psychologie en op de universiteit U kunt ook kiezen om de klinische concentratie toe te voegen aan uw BA-graad om u voor te bereiden op een counsellor of praktijkbegeleidingpsychologie. De BS-graad kan de juiste keuze voor u zijn als u geïnteresseerd bent in het werken in een gebied van psychologie die sterker op wetenschap en wiskunde ligt.

Psychologie belangrijkste onderscheidingen

Als een psychologiehoofd aan het Messiah College, kun je:

 • Studeer binnen een programma dat in de Top 10 Psychologie-programma's in de VS voor 2018 (bron: Christian Universities Online) # 5 werd genoemd.
 • Werk naast faculteit over onderzoeksprojecten die resulteren in presentaties en publicaties.
 • Bereid je voor om een ​​raadgever te worden door de klinische concentratie toe te voegen aan je BA-graad
 • Leer hoe u klantinterview, test- en observatiemethoden kunt gebruiken.
 • Delve in uitdagende vakken zoals geschiedenis en systemen, psychologische testen en experimentele psychologie.
 • Verkrijg waardevolle werkervaring door middel van stageplaatsen als case manager, crisiswerker, therapeutisch personeel, huisarts, psychiatrische assistent of jeugdwerker.
 • Profiteer van de flexibiliteit van de major door een kleine, dubbele hoofdvak of semester in het buitenland toe te voegen.
 • Deelnemen aan het senior honorsproject - een jaarlijks onderzoeksproject dat door een faculteitslid wordt geleid, resulterend in formele presentaties voor studenten en faculteiten.
 • Word lid van Psi Chi, de nationale eervereniging voor de psychologie.

Carrièremogelijkheden voor psychologie majors

Als afgestudeerd aan het psychologieprogramma zijn de studenten uitgerust om posities te waarborgen zoals:

 • Raadgever
 • Onderzoeker
 • Schrijver
 • Gedragsgezondheids specialist
 • Case manager
 • Crisis werknemer
 • Jeugdwerker
 • Therapeutisch personeel supporter

Stage mogelijkheden voor psychologie majors

Het nationaal erkende stageprogramma van Messias plaatst studenten in diverse psychologie-stages. Enkele voorbeelden zijn:

 • Hoffman Homes
 • YMCA
 • New Hope Ministries
 • PhilHaven Gedragsgezondheid
 • Edgewater Psychiatrische Diensten
 • Methodist Home for Children

Creatieve cursussen

In een van beide opleidingen zal u zich richten op gebieden zoals klinische psychologie (beoordeling en behandeling van psychische aandoeningen), kinderontwikkeling, counseling, gedragswetenschappen, diergedrag, cognitie, verslaving, drugsgebruik, gemeenschaps- en sociale psychologie.

Getrouwde faculteit

Ons gehele team van toegewijde christelijke faculteiten beschikt over geavanceerde academische diploma's en zijn geleerden op het gebied van de psychologie. Hun expertise gecombineerd met kleine klasgroottes stelt u in staat om te leren in een intieme en vriendelijke omgeving, terwijl u mentoring en begeleid wordt door uw college ervaring.

Onze psychologie-faculteit moedigt u ook aan om uzelf uit te breiden. Ze willen dat je je opleiding echt leert door middel van hands-on leermogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan een senior onderzoeksproject of deel te nemen aan het hoofdstuk Pennsylvania van Psi Chi, de nationale eervereniging voor de psychologie.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Betekenisvolle loopbaanvoorbereiding

U zult merken dat de bacheloropleiding van de Messias College u uitdaagt om diep te denken over hoe u uw christelijk geloof integreert met de studie van de psychologie. Wanneer u afstudeert, bent u goed voorbereid op een aantal psychologisch gerelateerde beroepen, zoals een case manager, crisiswerker, counselor, jeugdwerker en meer. U kunt ook beslissen om een ​​master's degree in psychologie, counseling of een ander veld te volgen, net zoals bijna 25 procent van onze psychologen afgestudeerden doen elk jaar.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen