Keystone logo
Messiah College Bachelor in Studio Art
Messiah College

Bachelor in Studio Art

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studio Art (BA of BFA) bij Messiah College

Ontwikkel je creatieve vaardigheden als je voor een opwindende carrière als artiest in ons geaccrediteerde programma voorbereidt!

De Bachelor of Art (BA) is bedoeld voor studenten die een brede liberal artsopleiding willen ondervinden met nadruk op het bestuderen van beeldende kunst. De Bachelor of Fine Art (BFA) is ontworpen voor studenten die hun studio-onderdompeling willen maximaliseren, met name voor degenen die over het nastreven van een afgestudeerde graad (MFA) beschouwen. Terwijl het veel van de liberale kunstbreedte van de BA behoudt, richt het zich op studio-praktijk en theorie.

Studio kunst belangrijke onderscheidingen

Als een Studio Art major bij Messiah College, zul je in staat zijn om:

 • Leer van bekende artiesten door onze bezoekende artiesten en docenten elk semester.
 • Studie met faculteit die artiesten beoefenen en hun werk heeft gehad in shows en publicaties over het hele land en over de hele wereld, en met een kunsthistoricus die in grote musea heeft gewerkt en uitgebreid gepubliceerd.
 • Laat uw creatieve werken regionaal zien.
 • Toon uw werk op onze jaarlijkse juried student art exhibition.
 • Wees goed voorbereid op de afgestudeerde school (BFA-programma).
 • De kans hebben om deel te nemen aan een practicum.
 • Deelnemen aan het departementele honneursprogramma en / of zelfstandige studie. kansen voor diepgaand onderzoek en studie.
 • Bouw een massief lichaam van creatief werk in voorbereiding op uw seniorste kunsttentoonstelling.
 • Als senior heeft een speciale studio ruimte in de Frey Hall senior studio's.
 • Neem onze jaarlijkse vakantiereis naar een grote Amerikaanse stad om musea en galerijen te verkennen.

Carrièremogelijkheden voor studio-majors

Als afgestudeerd aan het studio kunstprogramma zijn de studenten uitgerust om posities te waarborgen zoals:

 • Studio artiesten
 • MFA studenten
 • Artstherapeuten
 • Grafisch ontwerper
 • Art director
 • Studio assistent
 • Museum professioneel
 • Illustrator

Stage mogelijkheden voor studio art majors

Het nationaal erkende stageprogramma van Messias plaatst studenten in een scala aan studio-stagestudenten. Enkele voorbeelden zijn:

 • Grafische vormgeving bedrijven
 • Galleries
 • musea
 • Openbare kunstinstellingen
 • Studio assistenten

Programma nadruk

Bij Messiah College, een van de top privé-christelijke hogescholen in de VS, bereidt u voor op een spannende carrière in studio kunst door te kiezen uit een van onze drie concentraties: grafisch ontwerp en digitale kunst, driedimensionale studies of tweedimensionale studies. De flexibiliteit van ons programma moedigt u aan om minderjarigen of dubbele majors, zoals geschiedenis of marketing, aan te nemen, zodat u de studio kunstmaatschappij kunt vormen volgens uw eigen specifieke interesses.

Onze faculteit en mentors

In het studio kunstprogramma leer je van de faculteit die kunstenaars beoefenen en hun werk hebben getoond in shows en publicaties over het hele land en over de hele wereld, en met een kunsthistoricus die in grote musea heeft gewerkt. U zult ook leren van bekende artiesten door onze bezoekende artiesten en docenten elk semester.

Leermogelijkheden

De breedte en diepte van onze studio art major biedt u tal van mogelijkheden om uw creativiteit te testen en uw vaardigheden te verbeteren in grafisch ontwerp, drukwerk, papiermakerij, tekening, keramiek, beeldhouwkunst, vezels en meer. U kunt campus op plaatsen zoals het Gordon Orvieto Programma in Italië of in Temple Rome studeren. U zult ook uw creatieve werken regionaal weergeven; toon uw werk op onze jaarlijkse juried student kunst tentoonstelling; en de kans hebben om deel te nemen aan een practicum.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Na het afstuderen

Professionele en carriere mogelijkheden voor studenten die dit programma afronden, zijn onder meer als kunstenaar, ontwerper, fotograaf, illustrator, digitale media-ontwerper of andere taken die visualisatie, creatieve probleemoplossing, visuele communicatie en de productie van visuele materialen, artefacten of media vereisen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen