Keystone logo
Messiah College Bachelor of Science in de biologie
Messiah College

Bachelor of Science in de biologie

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Biologie bij Messiah College

Zet je gedachten, hart en handen om te werken als biologie belangrijk bij Messiah College. Door middel van het biologieprogramma streeft u niet alleen tot de creatie, maar ook tot de schepper, waarbij u uw kennis van de biologie met uw christelijk geloof integreert.

De Bachelor of Science in de biologie van Messiah College biedt u een sterke basis van kernbiologie cursussen en de mogelijkheid om in een bepaald gebied van belang te concentreren via de biomedische, cellulaire, ecologische, algemene en organisme-biologische concentraties.

Biologie belangrijke onderscheidingen

Als een belangrijke biologie bij Messiah College, kun je:

 • Verkrijg eerstehandse ervaring met behulp van een scan elektronenmicroscoop, zoogdierweefselcultuurfaciliteiten en moleculaire biologie technieken, waaronder polymerase kettingreactie (PCR), samen met andere geavanceerde apparatuur om culturen te analyseren en moleculen te manipuleren.
 • Verdien een lescertificaat in de biologie met minimaal extra coursework.
 • Neem cursussen in de biomedische concentratie die u voor de medische school voorbereiden.
 • Deelnemen aan reiscursussen of gericht onderzoek.
 • Bijwonen van publieke evenementen over wetenschap en geloof.
 • Doe malaria / aids onderzoek bij Macha Mission Hospital in Zambia in samenwerking met Johns Hopkins.

Carrièremogelijkheden voor biologie majors

Als afgestudeerd aan het biologie programma zijn de studenten uitgerust om posities te waarborgen zoals:

 • Research Associate
 • Personeel bij farmaceutische bedrijven
 • Personeel bij biotechbedrijven
 • Posities met biologie gerelateerde organisaties zoals:
 • Amerikaanse Vissen en Wildlife, Natuur Conservancy, Audubon Society, Dierentuinen, enz.

Stage en onderzoeks mogelijkheden voor biologie majors

Het nationaal erkende stageprogramma van Messias helpt studenten in diverse biologie stageplaatsen te plaatsen. Enkele voorbeelden zijn:

 • National Institutes of Health
 • Nature Conservancy
 • Penn State Hershey Medical Center
 • Pennsylvania State Department of Agriculture
 • Verenigde Staten Department of Agriculture
 • Onderzoek en praktijkonderwijs

Gedurende het opleidingskader heb je voortdurend praktische ervaringen die je biologie lessen aanvullen. Veel studenten voeren origineel onderzoek in onze state-of-the-art laboratoria die apparatuur voor onderzoekskwaliteit hebben, zoals een real-time polymeer kettingreactiemachine en deconvolutionaire fluorescentiemicroscopen. Anderen teamen met faculteit om hun onderzoeksprojecten aan te sluiten op gebieden zoals kankermetastase, fytoremediation, cellulaire immunologie, bosecologie en herpetologie. Sommige studenten nemen zelfs naar de campus 'uitgestrekte bossen, velden en wetlands voor hun onderzoek.

In de biologie majoor heb je ook de kans om verder te gaan dan onze Pennsylvania campus en de wereld te zien als jouw klaslokaal. Biologie studenten nemen vaak deel aan faculteit-geleide vakken in het buitenland in Midden-Amerika, Nieuw-Zeeland en Zambia. Ongeacht uw focusgebied, vindt u tal van intrigerende cursussen en spannende praktijkervaringen die uw leer- en stewardship-technieken zullen verbeteren als u het biologieprogramma compleet maakt.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Na het afstuderen

Met uw biologie diploma uit het Messiah College in de hand, bent u bereid voor wat u ook wilt doen, ongeacht of u in de biologie werkt, uw studies verrichten in een programma voor biologie master of bij de medische school.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen