Keystone logo
Messiah College Bachelor of science in de boekhouding
Messiah College

Bachelor of science in de boekhouding

Mechanicsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 30.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Boekhouding bij Messiah College

Bereid je voor om een ​​Certified Public Accountant te worden; voer het financiele, bedrijfs-, persoonlijke of fiscale boekhoudveld in; of controle uitvoeren - allemaal binnen een christelijk perspectief.

Als een afgestudeerde accountant van de Messiah College, zul je op grote schaal door publieke boekhoudkundigen en nationale bedrijven, evenals kleine bedrijven. In feite, zoals meer dan 70 procent van onze afgestudeerden, vindt u misschien zelfs een baanaanbod in het begin van uw senior jaar.

Waarom studeren boekhouding?

Als een grootschalige boekhouding ontwikkelt u competenties die essentieel zijn voor het onderhouden, auditing en inspecteren van de financiële gegevens van particulieren en bedrijven. U leert ook de vaardigheden die nodig zijn om financiële en belastingrapporten op te stellen. Open gewoon je favoriete jobzoekbureau en vind je een lange lijst van banen voor accountants. Nationwide, grote bedrijven en publieke boekhoudkundigen, evenals kleine bedrijven en particulieren, weerspiegelen deze vraag naar getrainde accountants.

Ervaring uit de Praktijk

Tijdens uw tijd bij Messias wordt u aangemoedigd om praktische ervaring op te doen in campus instellingen. Via het Career and Professional Development Center kunt u stages en coöperatieve opleidingen ervaren in bedrijven in de omliggende gemeenschappen. Deze praktische ervaringen, waarvan sommige worden betaald, bieden u mogelijkheden om loopbaandoelstellingen te verduidelijken en klaslokaal leren te verbeteren.

Integratie schrijven

Deze major biedt een onderscheidend programma dat het onderwijzen van effectieve schrijfvaardigheden omvat in de bovenliggende boekhoudkursus. Geëvalueerd voor kwaliteit en inhoud, zijn opdrachten typisch voor het type schrijven dat van studenten nodig is wanneer zij hun beroep betreden. Een enkele syllabus wordt gebruikt als studenten een portefeuille van hun schrijven samenstellen die zij doorgaan in een vier-gangenreeks. Terugkoppeling van studenten, alumni en recruiters blijkt dat dit een zeer succesvol programma is.

Vrijwilligerswerk

Messias-studenten leveren een vitale dienstverlening en krijgen praktische ervaring door deel te nemen aan een programma voor interne inkomensdiensten, bekend als het programma voor vrijwilligers inkomstenbelastingassistenten (VITA). Studenten stellen belastingopgaven gratis op voor lage inkomens, ouderen en kansarme personen.

Het CPA examen

Messiah College geeft u een voorsprong als u zich voorbereidt op de vier delen van het Certified Public Accounting (CPA) examen. Onze studenten overschrijden regelmatig het nationaal gemiddelde slaagpercentage voor eerste-time testnemers. In 2016 was onze pass rate 83,8%. In vergelijking was het nationale gemiddelde slechts 55,4%. Messias rangschikte nr. 1 in Pennsylvania (uit 74 programma's); # 1 voor middelgrote boekhoudprogramma's in de natie (uit 294 programma's); en # 10 in de natie in het algemeen (uit 858 programma's).

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Na het afstuderen

Alle boekhoudkundigen in Groot-Brittannië werpen de afgestudeerden van Messiah-boekhouders op, en de werkgevers constateren dat Messiah College hoogwaardige christelijke accountants produceert met de integriteit, technische vaardigheden en schrijfvaardigheid die nodig is in de veeleisende bedrijfsomgeving van vandaag.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Science in Accounting
  • Cospicua, Malta
 • BSc (Hons) Accounting met Finance met Foundation Year
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer
 • BSc Accounting en financieel management
  • Hull, Verenigd Koninkrijk