Keystone logo
Methodist College Kuala Lumpur Diploma in digitale marketing
Methodist College Kuala Lumpur

Diploma in digitale marketing

Kuala Lumpur, Maleisië

30 Months

Engels

Full time

Request application deadline

May 2024

MYR 23.400 / per course *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Digitale marketing, ook wel bekend als online marketing, is in de loop der jaren geëvolueerd, waardoor het een van de meest gewilde vormen van reclame is in de snel veranderende wereld van vandaag. SEO, data-analyse en AI zijn onderdeel geworden van het digitale marketinglandschap.

Het Diploma in Digital Marketing-programma is ontworpen om studenten uit te rusten met veelgevraagde digitale vaardigheden, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachinemarketing (SEM), social media marketing, elektronische direct mail (EDM) marketing samen met vele andere digitale platforms . Het programma ontwikkelt ook vaardigheden die nodig zijn om marktbehoeften en -trends te analyseren, doelmarkten te definiëren en zakelijke kansen te ontsluiten in een competitieve omgeving.

Na afronding van dit programma beschikken studenten over gedegen theoretische en toepasbare kennis van digitale marketing om hen in staat te stellen vooruitgang te boeken in hun loopbaan. De verworven vaardigheden zullen helpen om afgestudeerden naar het personeelsbestand te stuwen, volledig uitgerust met vaardigheden en vertrouwen om een carrière na te streven als digitale marketingspecialist, online adverteerder, sociale marketeer, e-mailmarketeer, contentspecialist en webanalist.

Partners van MCKL

MCKL werkt samen met meerdere toonaangevende experts om ervoor te zorgen dat studenten een industriële opleiding kunnen volgen als onderdeel van hun studieprogramma. Via onze branchepartners krijgen studenten de kans om projecten uit de echte wereld op zich te nemen, waardoor ze waardevolle inzichten en werkervaring op hun respectieve vakgebieden kunnen opdoen. Studenten zullen ook digitale geletterdheid, gespecialiseerde kennis en werkvaardigheden verwerven om klaar te zijn voor de toekomst voor Industriële Revolutie 4.0.

Waarom MCKL

Uitgebreid programma

De onderwerpen die in dit programma worden aangeboden, zijn uitgebreid en uitgebreid om ervoor te zorgen dat studenten de vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in bedrijfsgerelateerde industrieën.

Toekomstgericht leerplan

Ons programma zorgt ervoor dat studenten worden uitgerust met brancherelevante en veelgevraagde vaardigheden, zodat ze toekomstbestendig zijn en klaar voor de arbeidsmarkt. Maak kennis met Project Management for Business, Search Engine Optimization, Social Media Content Marketing en Integrated Marketing Communications.

Verplichte industriële opleiding

Door in het laatste semester 12 weken industriële training te volgen, krijgen studenten echte werkervaring en een naadloze overgang naar werk. MCKL werkt momenteel samen met een reeks toonaangevende organisaties om studenten de beste leermogelijkheden te bieden.

Holistische leeromgeving

Blootstelling aan real-life case studies en community-based projecten, zoals Service Learning en Character Formation.

Internationaal erkend

Mogelijkheid om een bachelordiploma te behalen aan onze partneruniversiteiten in het buitenland, zoals Sheffield Hallam University en Deakin University.

Leermogelijkheid met experts

De kans om te worden blootgesteld aan real-world projecten en waardevolle ervaring op te doen in de zakelijke en marketingindustrie via ons Industrial Collaboration Program (ICP).

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in bedrijfskunde en digitale innovatie met digitale marketing in Malta
  • Birkirkara, Malta
 • Bachelor of International Management (met een specialisatie in Digital Marketing)
  • Geneva, Zwitserland
  • Barcelona, Spanje
  • + 2 meer
 • BA Datawetenschap & Bedrijfskunde
  • Berlin, Duitsland