Keystone logo
Methodist University

Methodist University

Methodist University

Invoering

Methodist University zal een cultuur van uitmuntendheid aangaan om transformatieve educatieve ervaringen te bieden door onze liberale kunststichting en spiritueel en moreel erfgoed te integreren met innovatieve studentgerichte programma's om succesvolle afgestudeerden te produceren die toegewijd zijn aan prestaties en zich inzetten voor het leveren van positieve bijdragen aan een mondiale samenleving.

Methodist University , historisch ondersteund door de jaarlijkse conferentie van de United Methodist Church in North Carolina, dankt zijn oorsprong en waarden aan het leven en de leringen van Jezus Christus. De universiteit zet zich in voor een oecumenische geest, respecteert diversiteit en erkent de waardigheid en waarde van alle mensen. De programma's van de universiteit zijn gebaseerd op de overtuiging dat een liberaal geschoolde mens gevoelig is voor de behoeften en rechten van anderen. Methodist University bevestigt het belang van intellectuele waarden en ethische principes zoals waarheid, deugd, rechtvaardigheid en liefde. De universitaire gemeenschap streeft ernaar hele personen te ontwikkelen die substantieel en creatief zullen bijdragen aan de beroepen en het maatschappelijk leven. Daarom biedt Methodist University kansen voor spirituele, academische en sociale groei, met als doel dat studenten een verlichte geest en verantwoordelijke geest en een voortdurende dorst naar kennis kunnen verwerven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Vragen