Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Invoering

Methodist University, opgericht in 1956 als een liberale kunstacademie, bedient nu ongeveer 2.000 studenten uit bijna 50 landen. Methodist University richt zich op hoogwaardige ervaringen die morele waarden en ethische besluitvorming koesteren om studenten voor te bereiden op een verscheidenheid aan loopbanen en bezigheden.

De online leeromgeving biedt dezelfde kwaliteitsinstructie als persoonlijke cursussen. Alle academische ondersteuningsdiensten zijn beschikbaar voor online studenten en bieden hen de persoonlijke hulp die nodig is om te gedijen. Studenten hebben bijvoorbeeld toegang tot het bijlescentrum en het schrijfcentrum van de school om feedback te krijgen op hun werk. Die ondersteunende diensten worden gecombineerd met toegewijde faculteitsleden om een algehele zorgzame en vriendelijke omgeving voor alle studenten te creëren.

Methodist University is een Yellow Ribbon-school, geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools (SACS) en The Reeves School of Business is geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). Zevenennegentig procent van de studenten komt in aanmerking voor financiële ondersteuning. En dankzij meerdere startdata en parttime- en fulltime-opties voor veel programma's, krijgen studenten flexibiliteit om hun opleiding voort te zetten terwijl ze werk en persoonlijke verplichtingen in evenwicht houden.

Met een breed scala aan flexibele en hoogwaardige online programma's kan Methodist University u helpen uw carrière te starten of vooruit te helpen. Ervaar een onderscheidende educatieve ervaring die professionele en persoonlijke groei aanmoedigt.

Locaties

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Vragen