Keystone logo
Methodist University Online Bachelor of Science in bewegings- en sportwetenschappen
Methodist University Online

Bachelor of Science in bewegings- en sportwetenschappen

Online USA

42 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren

Invoering

De bewegings- en sportwetenschapsindustrie groeit snel en er is steeds meer vraag naar professionals die over relevante basiskennis en praktische vaardigheden beschikken. Voltooi het online BS in Exercise & Sport Science-programma van Methodist University om je voor te bereiden op topfuncties op dit gebied.

MU's programma wordt gegeven door een ervaren, dynamische faculteit die zich toelegt op het succes van studenten. Profiteer van meeslepend leren in kleine klassen en verwerf vaardigheden door praktische toepassing en rigoureuze cursussen. Je voltooit twee vereiste stages om je lessen in de praktijk om te zetten door praktische ervaring en studeert af als zeer bekwaam in fitnesscoaching, voeding, kracht en conditie, persoonlijke training, biomechanica, motorisch leren en meer.

Voltooi je bachelor klaar om posities na te streven in atletische training, sportgeneeskunde, voeding en aanverwante industrieën. Als je je zinnen hebt gezet op een graduate school, bereidt dit programma je ook voor op succes in programma's voor fysiotherapie en ergotherapie, evenals voor studie in aanverwante gebieden. Met alleen al de tewerkstelling van atletiekcoaches die tegen 2031 naar verwachting met 20% zal groeien (US Bureau of Labor Statistics), kunnen afgestudeerden van MU's bacheloropleiding Exercise & Sport Science een gestage groei van het aantal banen en kansen verwachten.

Geen aanvraagkosten; meer dan 97% van de studenten aan de Methodist University komen in aanmerking voor financiële steun. Aan het leger gelieerde studenten komen mogelijk in aanmerking voor extra besparingen.

Nu toepassen.

Over de school

Vragen