We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Mid-Atlantic Christian University

Mid-Atlantic Christian University

Mid-Atlantic Christian University

Invoering

Mid-Atlantic Christian University is een instelling voor christelijk hoger onderwijs met als missie de wereld te beïnvloeden door gewone mensen om te vormen tot buitengewone christelijke leiders.

Mid-Atlantic Christian University is erop gericht studenten voor te bereiden op een leven met een doel en betekenis dat God verheerlijkt. Aan de Mid-Atlantic Christian University vind je een geloofsgemeenschap in een sfeer van wetenschap. Onze missie is om gewone mensen om te vormen tot buitengewone christelijke leiders. We streven ernaar mannen en vrouwen te ontwikkelen met de waarden, kennis en vaardigheden om de wereld te beïnvloeden. Als je op zoek bent naar een universiteit waar je academisch, sociaal en spiritueel gestrekt zult worden, dan is Mid-Atlantic Christian University voor jou!

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Elizabeth City

    North Poindexter Street,715, 27909, Elizabeth City

    Vragen