Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Invoering

Het College voor Gedrags- en Gezondheidswetenschappen is een alliantie van disciplines met het gemeenschappelijke doel om hoogwaardige academische programma's te bieden om studenten voor te bereiden op levenslang leren en dienstverlening. De faculteit van de universiteit bevordert een studentgerichte omgeving door gebruik te maken van partnerschappen en op bewijs en realiteit gebaseerd leren. Onze afgestudeerden tonen kennis, vaardigheden, creativiteit en integriteit in hun professionele bijdragen.

Doelstelling 1 - Creëer een diverse omgeving, inclusief docenten en studenten / majors, die de kenmerken weerspiegelt en tegemoet komt aan de behoeften van de bevolkingsgroepen.

Doelstelling 2 - Adviseer systematisch undergraduate en graduate majors in alle disciplines om de academische kwaliteit te behouden en efficiënt te voldoen aan de afstudeervereisten.

Doelstelling 3 - Behoud van de programmakwaliteit door middel van accreditatie, uitstekende partnerschappen binnen de gemeenschap, staat, regio en land, evenals hoge onderwijsstandaarden.

Doelstelling 4 - Creëer effectieve en efficiënte methoden voor samenwerking, onderzoek en service om te voldoen aan de behoeften van onze majors en hun professionele ambities.

Locaties

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Vragen