Keystone logo
Middlebury College

Middlebury College

Middlebury College

Invoering

Middlebury is een undergraduate college; een graduate school voor internationale studies; een thuis voor meeslepende taalstudie; een graduate school voor de studie van literatuur, alfabetisering en pedagogiek; een leider van scholen in het buitenland die zich over de hele wereld uitstrekken; en een thuis voor de oudste en meest prestigieuze schrijversconferentie ter wereld.

Middlebury is een instelling die studenten voorbereidt op het aanpakken van 's werelds meest uitdagende problemen, en doet dit door ze te betrekken bij het leven van de geest en de ziel.

Bij Middlebury zetten we ons in om studenten op te leiden in de traditie van de vrije kunsten, die zowel een discoursmethode als een groep disciplines belichaamt; in onze wetenschappelijk en wiskundig georiënteerde majors leggen we, net als in de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen, de kunsten en de talen, de nadruk op reflectie, discussie en intensieve interacties tussen studenten en docenten. Onze levendige woongemeenschap, opmerkelijke faciliteiten en de diversiteit van onze co-curriculaire activiteiten en ondersteunende diensten bestaan allemaal voornamelijk om deze educatieve doeleinden te dienen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Middlebury

    Old Chapel Road,14, 05753, Middlebury

    Vragen