Keystone logo
Middlesex University Dubai B.Sc. Honours in psychologie met marketing
Middlesex University Dubai

B.Sc. Honours in psychologie met marketing

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jan 2025

AED 167.100 *

Op de campus

* totale vergoeding

Invoering

De Bachelor of Science Honours-graad in psychologie met marketing combineert een brede opleiding in psychologie met een specialistische streng om inzicht te krijgen in de theorie en praktijk van marketing (inclusief consumentengedrag). Kandidaten hebben de mogelijkheid om psychologie te studeren als onderwerp in combinatie met een andere discipline. Dit kan leiden tot carrières in diverse beroepen die niet de titel 'psycholoog' dragen, omdat de vaardigheden die tijdens het studeren van psychologie zijn verworven gemakkelijk kunnen worden overgedragen naar verschillende gebieden in de arbeidswereld en een uitstekende algemene opleiding bieden. De vaardigheden die studenten zullen leren tijdens het studeren van psychologie omvatten informatie vinden, mondelinge en schriftelijke communicatie, rekenen, computervaardigheden, tijdbeheer, probleemoplossing, groepswerk en het vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren.

Speciale functies

Biedt een gedegen kennis van psychologie en marketing die geschikt is voor toekomstig professioneel werk. Introduceert het brede scala aan theoretische en methodologische benaderingen van psychologie. Moedigt studenten aan om een kritische benadering van hun studie te ontwikkelen, waarbij theorie en bewijs dienovereenkomstig worden geëvalueerd. Stelt studenten in staat om effectief te communiceren in schriftelijke en numerieke vormen. Stimuleert onafhankelijk en ervaringsgericht leren, de ontwikkeling van mondelinge communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken.

166643_pexels-photo-7176319.jpeg

Waarom BSc Honours Psychology studeren met Marketing?

Het Psychology with Marketing-programma biedt een combinatie van kernpsychologiecursussen, samen met specifieke aandacht voor specialisatie in marketing. De cursussen zijn bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het behalen van een hogere kwalificatie in toegepaste psychologie of ervoor kiezen om zich te specialiseren in stream, dwz MBA in marketing. De nadruk van dit programma, naast het uitrusten van de studenten met academisch lezen, schrijven, kritisch denken, onderzoeken, rekenen en gebruik van IT, is het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om menselijk gedrag in verschillende culturele en sociale contexten te begrijpen en om het individuele verschil in het waarnemen van zichzelf en anderen te waarderen. Psychologie leren is over het algemeen opwindend en in combinatie met een reeks managementvaardigheden verhoogt het het enthousiasme en biedt het een bredere horizon om met verschillende organisatorische instellingen te werken.

Wijze van studieopties: naar verwachting zullen we tegen september 2021 persoonlijke lessen hebben en deze kunnen worden ondersteund door een online element. Het is op dit moment te vroeg om 100% online te gaan, aangezien dit zal afhangen van de gezondheids- en veiligheidssituatie en KHDA-toestemmingen. We kunnen op dit moment zeggen dat als de gezondheids- en veiligheidssituatie dit rechtvaardigt, er 100% online kan zijn, samen met persoonlijke lessen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen