Keystone logo
Middlesex University Online Creatief schrijven en journalistiek BA Honours
Middlesex University Online

Creatief schrijven en journalistiek BA Honours

Online United Kingdom

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met onze cursus journalistiek en creatief schrijven hoef je niet te kiezen tussen de twee interessegebieden. Onze cursus biedt de unieke ervaring om beide vakken te combineren, zodat je je vaardigheden als schrijver in verschillende stijlen kunt ontwikkelen.

Tijdens de cursus bespreek je alles wat je moet weten over journalistiek, van steno tot digitale media. Je leert ook over het leven van een journalist, of je nu wilt schrijven voor een krant, tijdschrift of online platforms.

Aan de kant van creatief schrijven leer je hoe je verschillende soorten schrijven kritisch kunt onderzoeken - onze cursus biedt je volop mogelijkheden om te experimenteren met taal, stijlen en formaten.

Deze cursus bereidt je voor om de industrie te betreden als professionele journalist of om aan de slag te gaan in allerlei creatieve industrieën, van creatief schrijven tot komedie.

Je leert samen met professionele auteurs, toneelschrijvers, scenarioschrijvers en journalisten terwijl je de vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt. Je zult ook veel oefenen met mogelijkheden zoals North London Story Festival en vele anderen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Fine Arts in creatief schrijven
    • Toronto, Canada
  • BA eert creatief schrijven en journalistiek
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Bachelor of Fine Arts/Bachelor of Arts in het Engels + Creatief schrijven
    • Columbia, Verenigde Staten