Keystone logo
Millennia Atlantic University Bachelor of Science in Retail en E-Business Entrepreneurship (BSREE)
Millennia Atlantic University

Bachelor of Science in Retail en E-Business Entrepreneurship (BSREE)

Doral, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 56.760 *

Op de campus

* totale collegegeld schatting

Invoering

De Bachelor of Science Degree met een major in Retail en E-Business Entrepreneurship duurt 120 semesteruren. Het programma bestaat uit drie onderdelen. De eerste bestaat uit 36 semester credit-uren algemeen vormend onderwijs. Alle cursussen zijn verplicht.

De cursussen in het algemeen onderwijs zijn ontworpen om breed te zijn en bestaan uit cursussen op gebieden zoals sociale wetenschappen, wiskunde, communicatie en geesteswetenschappen. De tweede component bestaat uit 54 semester-studiepunten en biedt een kern van ondernemerschap aan alle studenten die zijn ingeschreven voor een bacheloropleiding gerelateerd aan ondernemerschap. Dit onderdeel legt een sterke nadruk op bedrijfsontwikkeling, management, ondernemingsrecht, marketing, productontwikkeling en boekhouding, naast andere studiegebieden voor ondernemen. Er zijn geen keuzevakken beschikbaar in dit onderdeel van het programma.

De derde component heeft betrekking op het enger gedefinieerde gebied van Retail en E-Business Entrepreneurship. Dit onderdeel bestaat uit 30 semester-kredieturen en omvat onder meer cursussen op het gebied van financiering en fondsenwerving, retail merchandising principes, retail branding en inkoop, wereldwijde sourcing, leiderschap, marketing, e-commerce en gedrag in organisaties. Het omvat ook een sluitstuk en een pitchcursus voor een definitief businessconcept (Retail Business Concept Development II), waarin veel van de essentiële elementen van de cursus ondernemerschap voor de student worden samengebracht en resulterend in de ontwikkeling van een uiteindelijke pitch/plan voor een retailbusinessconcept. Alle cursussen zijn verplicht.

Programma resultaat

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen