Keystone logo
Milligan College

Milligan College

Milligan College

Invoering

Milligan heeft meer dan 150 jaar mannen en vrouwen opgeleid om te leiden en te dienen. Onze toewijding aan het vrijzinnige kunstonderwijs waarin Christus centraal staat, heeft ertoe geleid dat Milligan een groeiende, gerespecteerde instelling voor vrije kunsten is geworden. Vanwege onze nadruk op wetenschap, gemeenschap en geloof, komen studenten van over de hele wereld om onze onderscheidend andere benadering van hoger onderwijs te ervaren.

Milligan biedt meer dan 100 majors, minors, pre-professionele graden en concentraties op verschillende gebieden, samen met afstudeerprogramma's voor afgestudeerden en volwassenen. Milligan wordt consequent erkend voor kwaliteit en waarde en is onlangs door US News en World Report gerangschikt als een van de beste regionale universiteiten in het Zuiden op het gebied van kwaliteit en waarde; uitgeroepen tot een van de 20 beste masteruniversiteiten van Washington Monthly in het land; en in 2016 door BestColleges.com vermeld als de nr. 2 beste universiteiten in Tennessee.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Elizabethton

    Neth Drive,101, 37682, Elizabethton

    Vragen