Keystone logo
Missouri Western State University

Missouri Western State University

Missouri Western State University

Invoering

Missouri Western State University heeft een trotse traditie van het bieden van kwalitatief hoogstaand, betaalbaar onderwijs aan studenten in de staat Missouri en daarbuiten. Wij zijn een vierjarige, door de staat gesteunde instelling die een verscheidenheid aan opleidingen aanbiedt en professionele masterdiploma's, vierjarige baccalaureaat-graden, tweejarige associate-graden, pre-professionele overdrachtsprogramma's en eenjarige certificaten aanbiedt. Ook biedt de universiteit seminars, conferenties en workshops die zijn aangepast aan de behoeften van de gemeenschap.

Studenten komen uit de hele Verenigde Staten en meer dan 30 landen. En onze alumni wonen en werken over de hele wereld. Vanaf het bescheiden begin in 1915 blijft Missouri Western zijn impact op de gemeenschap, regio, natie en wereld verdiepen.English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Saint Joseph

    Downs Drive,4525, 64507, Saint Joseph

    Vragen