Keystone logo
Mapúa Institute of Technology Bachelor of science in de bouw engineering en management
Mapúa Institute of Technology

Bachelor of science in de bouw engineering en management

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit programma is een gezamenlijke studie van de fundamentele civiele techniek en bouw management cursussen. Afgestudeerden moeten goed geïnformeerd worden over de fundamenten van structurele en bouwkunde zoals ontwerp en analyse, materiaal testen en kwaliteitsborging, bouwsystemen, bouw-technologieën, en landmeetkunde. Afgestudeerden zullen diep begrip van het management principes en de toepassing die essentieel zijn in de bouw projecten zoals economie, bedrijfskunde, boekhouding, recht, statistiek, ethiek, leiderschap, besluitvorming en optimalisatie methoden, proces analyse en ontwerp, veiligheid en kosten techniek zijn aan te tonen.

stuwkracht van het programma is het creëren en onderhouden van een educatieve omgeving die afgestudeerden in staat zal stellen om zo succesvol bouwkundig ingenieurs en managers te oefenen voor de vooruitgang van de samenleving en professionaliteit in de praktijk te bevorderen.

Binnen de vijf jaar na het afstuderen, zal de afgestudeerden van Construction Engineering and Management programma:

ik. Ondernomen afzonderlijk of in teams, projecten vermogen om complexe technische problemen op te lossen ii tonen. Had grote betrokkenheid bij projecten die rekening houden met veiligheid, gezondheid, milieu en het algemeen welzijn, onder meer door het vasthouden aan benodigde codes en wetten.

iii. Aantoonbare professioneel succes via promoties en / of functies met toenemende verantwoordelijkheid iv. Demonstreerde een leven lang leren via de voortgang in de richting van de voltooiing van een geavanceerde graad, professionele ontwikkeling / permanente educatie cursussen, of industriële opleidingen v. Tentoongesteld professioneel gedrag en de houding in de techniek de praktijk vi. Geïnitieerd en uitgevoerde acties in de richting van de verbetering van vakmanschap

Resultaten van het programma

een. De mogelijkheid om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek b toe te passen. Vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren c. De mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid d voldoen. Vermogen om te functioneren op multi-disciplinaire teams e. Vermogen om te identificeren, te formuleren en het oplossen van technische problemen f. Begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid g. Vermogen om effectief te communiceren h. Brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in de mondiale en maatschappelijke context ik begrijp. Erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren j. Kennis van de hedendaagse kwesties k. De mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap l gebruiken. Kennis van en inzicht in engineering en management principes, als lid en leider in een team, aan projecten in multidisciplinaire omgevingen te beheren

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc / BEng uitgebreid in constructie
    • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • BSc Hons in bouwprojectmanagement
    • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • FdSc en BSc in behoud van historische gebouwen
    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk