Keystone logo
Manchester Metropolitan University BA (Hons) International Business Management
Manchester Metropolitan University

BA (Hons) International Business Management

Manchester, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

BA (Hons) International Business Management

Politieke en economische ontwikkelingen zoals Brexit betekenen dat internationale handelsovereenkomsten, directe buitenlandse investeringen en de aantrekkelijkheid van de plaats waar een bedrijf zaken doet en toegang heeft tot talent, belangrijker zijn dan ooit.

In het digitale tijdperk is bijna elk bedrijf actief op het wereldtoneel en levert aan meerdere landen. Om te kunnen concurreren in deze enorm competitieve wereldwijde arena, is het van vitaal belang dat ze mensen hebben die de nuances, uitdagingen en kansen van overzees opereren begrijpen.

Verkenning van ondernemerschap, ondernemerschap en opkomende markten

We helpen je specialistische kennis op te doen over het managen van mensen met verschillende culturen en achtergronden en over de politieke en bestuurlijke structuren van verschillende markten die van invloed zijn op de manier waarop bedrijven werken.

Je ontwikkelt ook de interculturele managementvaardigheden die je nodig hebt om internationale zakelijke relaties op te bouwen in vaak onstabiele politieke, culturele en economische omgevingen.

We bieden vierjarige trajecten aan waarbij je het derde jaar stage kunt lopen of in het buitenland kunt studeren aan een van onze buitenlandse partneruniversiteiten. Studenten uit het verleden hebben gewerkt voor Johnson and Johnson in Tokio, Hellman Worldwide Logistics in de VS en Warner Bros in Londen.

Tegen de tijd dat je onze business school verlaat, heb je de zakelijke kennis en crossculturele managementvaardigheden om je carrière in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten een kickstart te geven.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen