BSc (Hons) International Hospitality Business Management
Manchester, Verenigd Koninkrijk
DUUR
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
Vraag collegegeld aan
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Bsc (Hons) International Hospitality Business Management
Er zijn eindeloze mogelijkheden in de internationale horeca. Restaurants, bars, de cruise- of evenementenindustrie, toerisme, contractcatering en hotels.
Bovendien kunnen veel van de kennis, vaardigheden en operationele ervaring die je in deze sectoren opdoet, de weg vrijmaken voor een carrière in het bedrijfsleven, marketing, human resource management en financiën.
Op dag één begin je al met de voorbereiding op je carrière. Tijdens de introductieweek leer je over de spannende mogelijkheden die je te wachten staan. Stages, vrijwilligerswerk, evenementen - er zijn tal van manieren om je cv te laten opvallen als je bereid bent er het beste van te maken.
We hebben deze cursus samen met onze partners uit het bedrijfsleven ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je krijgt waar werkgevers echt naar op zoek zijn. Diezelfde partners zijn betrokken bij je hele studie - van het jureren van inzendingen voor wedstrijden tot het geven van lezingen over de nieuwste onderwerpen.
toelatingen
leerplan
Year 1
Core units
- Voedselproductieactiviteiten
- Horeca Business Intelligence
- Financieel beheer voor managers
- Internationale gastvrijheid en toerisme
- Marketing voor toerisme
- Mondiaal zakelijk landschap
- Technologie en innovatie of Uni-Wide Language
Year 2
Core units
- Peoplemanagement en ontwikkeling
- Horecaverkoop en marketing
- Revenue Management
- Horeca Zakelijk Ondernemerschap
- Verantwoordelijk horeca- en toeristisch management
- Hedendaagse vraagstukken op het gebied van horeca, toerisme en evenementen
- Internationaal horecaproject
Year 3
Core units
- Management en leiderschap in de horeca
- Internationaal strategisch horeca- en toerismebeheer
- Research Project
- Crosscultureel management van gastvrijheid