Keystone logo
Manchester Metropolitan University BSc International Hospitality & Tourism Management (Top-up)
Manchester Metropolitan University

BSc International Hospitality & Tourism Management (Top-up)

Manchester, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

BSc Internationale gastvrijheid & Toeristisch management (Top-up)

Als je een hoger nationaal diploma of een propedeutische graad in een verwant vakgebied hebt, kun je bij ons je studiepunten aanvullen tot een volledige graad. Een jaar lang leer je alles wat je nodig hebt om te slagen in de toerisme- en gastvrijheidssector. Aan het einde van de cursus heb je de mogelijkheid om stage te lopen en het geleerde in de praktijk te brengen.

Net als bij onze cursus International hospitality business management behandelen we een breed scala aan onderwerpen om je vaardigheden op te bouwen, zodat je klaar bent om in deze boeiende sector aan de slag te gaan. Dit is de juiste cursus voor jou als je je meer wilt richten op toerisme en minder op de zakelijke kant - hoewel er genoeg mogelijkheden zijn om je managementvaardigheden te ontwikkelen. Het is ook ideaal voor studenten met een bredere academische achtergrond.

Werk aan je droomcarrière

Naast de kernmodules die de essentiële kennis dekken die je nodig hebt, bieden we een reeks opties waaruit je kunt kiezen. Geïnteresseerd in hotelactiviteiten? Of crisismanagement? Tijdens je studie verken je verschillende onderwerpen om je te helpen je interesses te bepalen en je verder te specialiseren.

Onze docenten hebben sterke banden met bedrijven in de sector, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ze passen de inhoud van de cursus voortdurend aan om veranderingen in de wereld te weerspiegelen. Je houdt rekening met recente gebeurtenissen en probeert te begrijpen wat de gevolgen van de pandemie zijn en hoe je de sector kunt helpen om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen