Keystone logo
Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Invoering

81831_20180912h5A7GTwke8dvnzq1_QZ5bR_large.png

OVER MCBS

Het Modern College of Business and Science (MCBS) in het Sultanaat Oman is een privécollege met een vergunning van het ministerie van Hoger Onderwijs en opgericht in 1996. In 2004 streefde MCBS naar instelling en programma-accreditatie om Bachelordiploma's in Oman aan te bieden. MCBS was succesvol in haar aanvraag en op basis van de kracht van haar inzending, werd het College voorlopig geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie van het Sultanaat Oman om Associate en Bachelor Degrees aan te bieden. Het College biedt educatieve programma's om te voldoen aan de behoeften van individuele studenten, evenals de behoeften van het bedrijfsleven en industriële gemeenschappen.

Het College biedt graden in bedrijfskunde (met 5 nadrukgebieden in Accounting, Marketing, MIS, Management en Economie

MCBS beheert een Foundation-programma met een Intensief Engels als tweede taalprogramma en biedt een certificaat in ESL aan voor studenten die de cursus succesvol hebben afgerond. Samen met ESL worden sommige basiscursussen, zoals basiswiskunde, toegepaste wiskunde en informatietechnologie, ook verplicht gesteld voor die studenten die een studie aan het college moeten volgen. Dit is in overeenstemming met de door de Oman Accreditation Council voorgestelde Foundation Program Standards en MCBS is een van de eerste hogescholen die dit heeft geïmplementeerd.

Het MCBS Quality Audit Report, dat in december 2009 werd uitgebracht door de Oman Accreditation Council na het tweede bezoek van het team aan het College, prees de goede praktijken van MCBS. Het rapport ondersteunt onze voortdurende inspanningen op het gebied van academische en dienstverleningsverbetering. Het rapport prees ook de langdurige relatie met UMSL, die zijn normen heeft verbeterd en een internationale dimensie aan de leerplannen heeft gegeven. Het ondersteunde ook de benoeming van Fulbright Scholars bij MCBS om het curriculum te verbeteren en expertise aan zijn faculteit toe te voegen. Verspreiding van informatie langs elektronische weg naar medewerkers en studenten is ook in het rapport geprezen.

81833_20180912R11nDmucf2pqZ5vd_8ho9t_large.png

MCBS FACTS

Hier zijn een paar snelle feiten en cijfers over Modern College of Business and Science .

  • MCBS is het eerste college in het Midden-Oosten dat wordt erkend door de Computing Technology Industry Association (CompTIA), VS.

  • MCBS IT-afdelingsdocent, de heer Jayan C Kurian, is aangewezen als expert in onderwerpskwesties voor het CompTIA A professioneel onderzoek

  • Bij MCBS komen onze studenten uit 16 landen en onze faculteit uit 12 landen.

  • The Modern College of Business

  • Bij MCBS ontvangt u een bachelordiploma in bedrijfskunde en computerwetenschappen. Een Associate Degree in informatiecommunicatietechnologie, bedrijfskunde en computerwetenschappen. U kunt ook een certificaat in het Engels als tweede taal ontvangen.

  • Studenten die financiële steun ontvangen: 80%

Top 10 redenen om MCBS bij te wonen

81834_20180912IbSAbQoNuPKzLpXT_D5099_large.png

Locaties

  • Muscat

    Modern College of Business & Science, , Muscat

Vragen