Keystone logo
Modern Sciences And Arts University/MSA University Bachelor in de informatica
Modern Sciences And Arts University/MSA University

Bachelor in de informatica

قسم أول 6 أكتوبر, Egypte

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De faculteit Computerwetenschappen van MSA, opgericht in 1996, biedt een up-to-date programma dat voldoet aan de behoeften van de lokale markt. Vanwege de vraag naar een nieuwe generatie computerspecialisten en professionals van hoog niveau, biedt de faculteit Computerwetenschappen een B.Sc. Graad die internationale normen toepast om aan dergelijke vereisten te voldoen.

Het programmaontwerp is geïnformeerd en geleid door de QAA Computing-vakbenchmarks en de Supreme Council of Egyptian Universities om ervoor te zorgen dat de curricula voldoen aan de vereiste professionele normen van kennis, cognitieve en praktische vakspecifieke vaardigheden, evenals overdraagbare vaardigheden voor afgestudeerden. Er is een evenwicht tussen praktijk en theorie passend bij de doelstellingen van het programma, zodat praktische activiteit kan worden ondersteund door een goed begrip van de onderliggende principes. De praktische toepassing van kennis ontwikkelt vertrouwen, versterkt kennis en bereidt studenten voor op de verschillende facetten van de werkplek.

De genomen projecten zijn ontworpen om creativiteit, kritisch en reflectief denken te ontwikkelen en bieden de mogelijkheid om competentie en vaardigheden aan te tonen door zelfstandig aan een praktische oplossing voor een bepaald probleem te werken. Studenten aan de Faculteit Computerwetenschappen worden aangemoedigd om zowel autonoom leren als interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen om goede communicatoren te worden, zelfgemotiveerd, zich bewust van hun eigen sterke en zwakke punten, met een duidelijke visie en een plan voor hun eigen toekomst. Computer Science biedt een gerichte technische opleiding die de nadruk legt op softwareontwikkeling en computertheorie met als doel dat studenten leren hoe computers worden gebruikt om echte problemen op te lossen. Studenten ontwikkelen uitstekende programmeervaardigheden terwijl ze een solide basis leggen in de theorie en praktijk van informatica en software engineering.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Toegepaste Bachelor in Data en Cloud Engineering
  • Biot, Frankrijk
  • Paris, Frankrijk
  • + 1 meer
 • Bachelor in de informaticaschool
  • Lincoln, Verenigde Staten
 • Bachelor Toegepaste Informatica
  • Zaragoza, Spanje