Keystone logo
Mohawk College

Mohawk College

Mohawk College

Invoering

Mohawk's toewijding aan het bouwen van een inclusieve, gastvrije en ondersteunende omgeving

Het versterken van het leiderschap van Mohawk op het gebied van gelijkheid, diversiteit en inclusie is een topprioriteit in het strategisch plan van ons College. Wij geloven in het bieden van een inclusieve, gastvrije en ondersteunende omgeving aan iedereen die bij Mohawk leert en werkt. Bovendien moet de rijke diversiteit onder onze studenten en de gemeenschappen die we bedienen tot uiting komen in ons personeelsbestand.

Mohawk boekt op veel fronten vooruitgang. In het voorjaar van 2016 hebben we een initiatief gelanceerd om onze Mohawk en gemeenschap nog gastvrijer te maken voor internationale studenten en nieuwkomers. Ons senior leiderschapsteam moet een interculturele beoordeling doorlopen, terwijl aan alle medewerkers workshops over gelijkheid, diversiteit en inclusie zijn aangeboden.

We nemen nu vijf toezeggingen op het gebied van gelijkheid, diversiteit en inclusie om onze vooruitgang te versnellen en van Mohawk een leider te maken onder de hogescholen in Ontario en regionale werkgevers. De volgende toezeggingen zijn ontwikkeld na beoordeling van de beste praktijken en intern overleg:

Locaties

  • Hamilton

    135 Fennell Avenue West, , Hamilton

    Vragen