Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Invoering

Aan het Feliciano School of Business aan de Montclair State University, zijn we gedreven door een enkel doel: de studenten van vandaag om te vormen tot morgen zakelijke leiders.

Als een School of Business student, zul je de vaardigheden, kennis en ervaring die je nodig hebt om succesvol te concurreren in de wereldwijde markt van vandaag te winnen. Onze programma's bieden een unieke set van ervaringen ontworpen om succes te rijden in een reeks van bedrijven, non-profit sector en de overheid.

analytisch Perspectief

Je zal beginnen met een world-class faculteit van het denken leiders en professionals uit de industrie, die zal u helpen de analytisch denken, strategische communicatie en leiderschap vaardigheden die de basis van blijvende professioneel succes zijn te verwerven.

Onze rigoureuze MBA-programma zal uw huidige carrière voort te stuwen naar het volgende level of verschuiven versnellingen en nieuwe richtingen te verkennen. Wij bieden de flexibiliteit die u nodig hebt, met een curriculum dat je talent en vaardigheden ontwikkelt - terwijl de opvang van uw werkschema.

Bezighouden met de hele wereld van bedrijf

Uw uitgebreide onderwijs zal niet eindigen in de klas. Je zult in staat om zaken theorie in praktijk te brengen - en krijgen verhandelbare ervaring met potentiële werkgevers - van hands-on co-op en stageprogramma's.

Door regelmatig geplande lezingen en programma's zal je bezighouden en te verbinden met opgemerkt bedrijfsleiders en ondernemers, zakelijke vrienden en partners, en een netwerk van actief betrokken alumni die deuren in uw hele carrière zal voor u open. Onze alumni zijn leiders in hun vakgebied en zijn een bron van onschatbare waarde voor u in uw professionele leven. De toegang tot dit netwerk dynamisch. dedicated alumni is een essentieel onderdeel van de business school ervaring.

Een Agile Mindset

Wat maakt een zakelijk leider? We denken dat het de mogelijkheid zich aan te passen en te reageren op de uitdagingen van een veranderende zakelijke omgeving.

Onze Career Services Center zal helpen identificeren en te verkennen best passende carrière mogelijkheden, te verbinden met stage programma's of het land een full-time baan in uw vakgebied.

Wanneer u deelneemt aan onze diverse gemeenschap van agile, vindingrijk studenten, zul je de mentaliteit en vaardigheden die je nodig hebt voor een levensduur van persoonlijk en professioneel succes te ontwikkelen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • USA Online

    USA Online, Verenigde Staten

    Vragen