Keystone logo
Moravian University BA in het Engels
Moravian University

BA in het Engels

Bethlehem, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.500 / per year *

Op de campus

* 2020-21 fulltime uitgebreide vergoeding per jaar

Invoering

Beurzen tot $ 25.000 voor internationale studentenMoravian University biedt een International Student Merit Award aan, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de sterkte van je academische programma, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.

Engelse studies is een van de hoekstenen van een vrije kunstopleiding en biedt ook een verscheidenheid aan benaderingen voor gespecialiseerde studie. Aan de Moravian University worden studenten uitgenodigd om de rijke, multidimensionale aard van Engelse studies te verkennen door hun betrokkenheid bij creatieve expressie en de studie van cultuur en geschiedenis, taalkunde, literatuur, retoriek, theater en performance, media en schrijven. Uitstekende voorbereiding op graduate studie, de Engelse major helpt ook de carrières van schrijvers, critici, advocaten, verslaggevers, archivarissen, speechschrijvers, redacteuren, docenten, uitgevers en onderzoekers te lanceren.

De majoor in het Engels

De Engelse major bestaat uit tien cursussen: een kern van vijf gangen, vier grote keuzevakken en een sluitstukervaring. Engelse majors worden aangemoedigd om de verplichte en keuzevakken voor de major aan te vullen met keuzevakken uit andere disciplines, minoren die complementair zijn aan Engelse studies en gerelateerde cursussen uit het Learning in Common curriculum, evenals co-curriculaire betrokkenheid bij theater, The Comeian , Het Manuscript en andere relevante mogelijkheden.

5 kerncursussen

 • ENGL 225: Inleiding tot Engelse studies
 • Een extra schrijfcursus:
 • ENGL 211: Creatieve non-fictie
 • ENGL 212: Creatief schrijven
 • ENGL 217: Inleiding tot schrijfkunsten
 • Twee cursussen uit de literaire periode, waaronder één van vóór de 20e eeuw
 • Cursus één literair genre

4 keuzevakken

 • ENGL-cursussen op het 200-niveau of hoger

Capstone Experience

 • ENGL 371: Senior Seminar

Concentratie schrijfkunst

Als je Writing Arts aan de Moravian University studeert, krijg je de rijke leerervaring van de Engelse major met een extra nadruk waardoor je de eindeloze mogelijkheden van schriftelijke communicatie binnen onze dynamische, steeds meer geglobaliseerde wereld kunt verkennen. Via een verscheidenheid aan cursussen in academisch, creatief en professioneel schrijven met de nadruk op zowel traditionele gedrukte als evoluerende digitale genres - van analytische essays tot technische instructies; van nieuwsartikelen tot korte verhalen, poëzie, creatieve non-fictie en toneelstukken; van subsidievoorstellen tot blogs, vlogs en podcasts - studenten leren flexibele, aanpasbare schrijvers te worden, klaar om geavanceerde vaardigheden op het gebied van schrijven, lezen en kritisch denken in hun persoonlijke en professionele leven te brengen.

Carrièremogelijkheden

Dus wat kun je doen met een Engelse major? Omdat de vaardigheden die door zorgvuldige studie van taal en literatuur worden verworven zo breed toepasbaar zijn, zijn uw mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Een snel overzicht van werkende mensen die je kent, zal ongetwijfeld onthullen dat velen Engelse majors waren als universiteitsstudenten - begin maar rond te vragen! In deze tijd waarin steeds meer op communicatie gericht is, staat vloeiendheid in taal - inclusief vaardigheid in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie - bovenaan de lijst van veel werkgevers. Genade en vertrouwen in de communicatie zijn cruciale stappen op weg naar het begin van een succesvolle carrière. Hieronder volgen enkele categorieën die u zou kunnen overwegen.

Onderwijs

Het eerste dat in je opkomt, traditioneel in verband met een Engelse major, is lesgeven. En daar is niets mis mee! Onthoud dat het gebied van lesgeven enorm is, variërend van basisonderwijs tot postdoctoraal onderwijs en van particuliere tot openbare instellingen van elke omvang. Naast het onderwijzen van Amerikaanse, Engelse en/of vergelijkende literatuurwetenschap, kunnen Engelse majors doorgaan met het onderwijzen van schrijven (inclusief creatief schrijven, zakelijk en professioneel schrijven, technisch schrijven, enzovoort).

schrift

Of Engelse majors kunnen zelf een carrière in het schrijven kiezen. Dit kan journalistiek betekenen - schrijven voor kranten of tijdschriften, of misschien freelance schrijven van non-fictie, fictie en/of poëzie. (Sommige freelanceschrijvers slagen er inderdaad in om voldoende geld te verdienen met hun schrijfprojecten; anderen combineren hun freelancewerk met misschien lesgeven of een schrijf- of redactiefunctie voor een staf.) Maar er zijn onbeperkte mogelijkheden om op het werk te schrijven als goed. Schrijfvaardigheid is bijvoorbeeld essentieel op het gebied van reclame en public relations, en veel bedrijven en non-profitorganisaties hebben sterke schrijvers nodig en werken aan interne publicaties, nieuwsbrieven, subsidievoorstellen, jaarverslagen, technische en administratieve documentatie, enzovoort.

editing

Komen vrienden naar je toe voor hulp bij het redigeren van hun papieren? Oog voor nauwkeurigheid en duidelijkheid in het schrijven zou kunnen betekenen dat je bijzonder geschikt bent voor werk als redacteur. Hoewel we redactionele banen over het algemeen associëren met kranten, tijdschriften en uitgeverijen van boeken, komen er tegenwoordig ook steeds meer functies beschikbaar voor technische redacteuren. Geschreven documenten moeten zorgvuldig worden bewerkt, maar dat geldt ook voor de allerbelangrijkste webpagina's van vandaag.

Publishing

De uitgeverswereld is enorm en banen voor Engelse majors strekken zich uit buiten het redactionele domein. Sterke communicatieve vaardigheden zijn ook nodig in de afdelingen verkoop en marketing, publiciteit en human relations van grote uitgeverijen, om er maar een paar te noemen.

Literatuur en onderzoek

Verdere studie is een waardevolle optie, en sommige Engelse majors zullen worden aangetrokken door wetenschappelijk onderzoek en schrijven. Bovendien zouden Engelse majors die van de bibliotheek houden, het gebied van bibliotheekwetenschap kunnen overwegen, evenals gerelateerd werk als algemene onderzoekers. Engelse majors met extra sterke punten in vreemde talen kunnen ook werk als vertaler overwegen.

Gerelateerde velden

Met zijn sterke nadruk op taal, logica en kritisch denken, is een achtergrond in Engelse studies een uitstekende voorbereiding op een carrière in de rechten. De historische nadruk van veel literatuurcursussen leidt er vaak toe dat Engelse majors een passie voor geschiedenis ontdekken. En Engelse majors zijn ook zeer geschikt voor carrières in het bedrijfsleven, waar het vermogen om complexe problemen op te lossen en om effectieve documenten te onderzoeken en te schrijven van het grootste belang zijn.

Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Als je vier jaar hard hebt gewerkt om een kritisch bewustzijn van taal en zijn fijne kneepjes te krijgen, ben je geschikt voor alles wat daarna komt - of het nu gaat om verdere studie of het betreden van de werkplek. Duidelijke en zorgvuldige communicatie zal nooit uit de mode raken.

Waarom Moravisch?

Het draait allemaal om de ervaring! De kansen hier zijn levensveranderend. Hier is een voorbeeld van wat je zult ervaren als student aan de Moravian University

 • Een technisch vriendelijke campus: elke student ontvangt een MacBook Pro en een iPad zodra ze een storting doen
 • Gepersonaliseerd leren: we hebben een student-tot-faculteitverhouding van 11:1 en een gemiddelde klasgrootte van 17 studenten
 • Klassieke studentenstad: Moravian is gelegen in het historische centrum van Bethlehem, PA
 • Levenslange ondersteuning: zeg hallo tegen het Center for Career and Civic Engagement!
 • Wereldwijd onderwijs: kies uit meer dan 20 studieprogramma's in het buitenland
 • Mogelijkheden buiten het klaslokaal: neem deel aan onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid, beursprogramma's, stages en meer.
 • Een uitgebreid en actief netwerk: er staan meer dan 20.000 Moravische alumni over de hele wereld klaar om je aan een baan te helpen

Applicatievereisten

 1. Moravian University online applicatie of de Common Application. (U kunt gratis online een aanvraag indienen.)
 2. Undergraduate: officiële academische records van de middelbare school (middelbare school). (originele en beëdigde vertalingen) Graduate: Official College/University Transcript. Officiële transcripties (moeten worden beoordeeld door ECE of WES indien niet in de VS gevestigd) van alle eerder bezochte instellingen, een professioneel cv, begeleidende brief aan de toelatingscommissie, officiële GMAT-scores - Vraag naar onze GMAT-vrijstellingsoptie! (Bezoek MBA.com voor informatie over het nemen van de GMAT), twee aanbevelingen en een interview.
 3. Undergraduate: Official Test Scores (SAT of ACT.) Als Engels niet je moedertaal is, moet je TOEFL (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing Scores) scores indienen, en dit is vereist voor alle eerstejaars sollicitanten. Er kan worden afgezien van vereisten voor transferstudenten die afhankelijk zijn van transcripties van hogescholen of universiteiten. Houd er rekening mee dat Moravian University geen Engels als tweede taal (ESL) programma aanbiedt. Afgestudeerd: Bewijs van Engelse taalvaardigheid als test (IELTS, TOEFL, Duolingo) of schrijfvoorbeeld, evenals eventuele aanvullende vereisten voor uw specifieke programma.
 4. Formulier "Bewijs van Financiën" (inbegrepen in het aanvraagpakket) dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van onderwijs begrijpen, en dat er voldoende middelen zijn om uw onderwijsuitgaven onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
 5. Een brief van een bankfunctionaris of bankafschriften moeten ter verificatie vergezeld gaan van alle cijfers die op het formulier "Bewijs van Financiën" staan. Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanvraag worden gedateerd.
 6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat ze ten minste het equivalent van Undergraduate hebben: $ 63.523,00 (USD), Graduate: $ 39.672.00 (USD), direct beschikbaar voor hen voor educatieve uitgaven. Het geld kan in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn spaarrekeningen, betaalrekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian je een studiebeurs voor verdiensten toekent (ALLEEN voor studenten), mag je het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 63.523,00 (VS).
 7. Een aanbevelingsbrief van een begeleidingsadviseur (alleen voor studenten).
 8. Een persoonlijke verklaring of essay (alleen studenten)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen