Keystone logo
Moravian University BA in studiokunst
Moravian University

BA in studiokunst

Bethlehem, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.500 / per year *

Op de campus

* 2020-21 fulltime uitgebreide vergoeding per jaar

Invoering

Beurzen tot $ 25.000 voor internationale studentenMoravian University biedt een International Student Merit Award aan, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de sterkte van je academische programma, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.

De Moravian University Art Department cultiveert een levendige academische gemeenschap die zich inzet voor creatief en kritisch denken. Onze faculteit en studenten delen een passie voor kunst als een viering van de verbeeldingskracht en intellectuele vermogens van de geest. Kunst is van nature een interdisciplinair en transcultureel veld dat studenten uitnodigt om na te denken over hoe kunst de samenleving, politiek, ethiek en cultuur weerspiegelt en vormgeeft. Aan de Moravian University is kunst maken een vorm van betekenisgeving die afhankelijk is van uitvindingen, onderzoek en een oneindig nieuwsgierige geest om nieuwe kennis op te bouwen, zelfexpressie te bevorderen en visuele communicatie te verkennen. Studenten krijgen de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten door middel van dynamische projecten die het nemen van risico's, het oplossen van problemen, herziening en zelfreflectie omarmen.

De studio art track is ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de beeldende kunst op gebieden zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramiek of grafiek. Het kan ook dienen als basis voor een graduate studie in de beeldende kunst.

Er zijn twee graden opties in studiokunst:

 • BA: biedt de mogelijkheid voor aanvullende studie in andere disciplines, waaronder minors of dubbele majors.
 • BFA biedt een intensere studiokunstervaring met meer vereiste kunstcursussen.

Studenten in de Studio Art, BFA zullen 17 in plaats van 13 cursussen in de kunsten volgen.

Opmerking: voor beide opties is voltooiing van het Learning-in-Common (LinC)-curriculum in de vrije kunsten vereist.

stages

Als onderdeel van ART 375, Professional Practices, werken studenten samen met een professionele kunstenaar aan verantwoordelijkheden zoals publiciteit en website-ontwikkeling, zakelijke praktijken en promotie. Veel studenten kiezen er ook voor om stage te lopen bij een kunstenaar of kunstorganisatie. Het zoeken naar en werken met een kunstenaar is een belangrijk onderdeel van de leerervaring.

uitrusting

 • Kunsteducatie-Zuid Hal 104
 • Grafiek en visuele fundamenten
 • Keramiek en 3-D
 • Schilderen
 • Studentenstudio's
 • Grafisch en interactief ontwerp en medialabs
 • Fotolab

168091_pexels-photo-102127.jpeg
Daian Gan / pexels

Waarom Moravisch?

Het draait allemaal om de ervaring! De kansen hier zijn levensveranderend. Hier is een voorbeeld van wat je zult ervaren als student aan de Moravian University

 • Een technisch vriendelijke campus: elke student ontvangt een MacBook Pro en een iPad zodra ze een storting doen
 • Gepersonaliseerd leren: we hebben een student-tot-faculteitverhouding van 11:1 en een gemiddelde klasgrootte van 17 studenten
 • Klassieke studentenstad: Moravian is gelegen in het historische centrum van Bethlehem, PA
 • Levenslange ondersteuning: zeg hallo tegen het Center for Career and Civic Engagement!
 • Wereldwijd onderwijs: kies uit meer dan 20 studieprogramma's in het buitenland
 • Mogelijkheden buiten het klaslokaal: neem deel aan onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid, beursprogramma's, stages en meer.
 • Een uitgebreid en actief netwerk: er staan meer dan 20.000 Moravische alumni over de hele wereld klaar om je aan een baan te helpen

Applicatievereisten

 1. Moravian University online applicatie of de Common Application. (U kunt gratis online een aanvraag indienen.)
 2. Undergraduate: officiële academische records van de middelbare school (middelbare school). (originele en beëdigde vertalingen) Graduate: Official College/University Transcript. Officiële transcripties (moeten worden beoordeeld door ECE of WES indien niet in de VS gevestigd) van alle eerder bezochte instellingen, een professioneel cv, begeleidende brief aan de toelatingscommissie, officiële GMAT-scores - Vraag naar onze GMAT-vrijstellingsoptie! (Bezoek MBA.com voor informatie over het nemen van de GMAT), twee aanbevelingen en een interview.
 3. Undergraduate: Official Test Scores (SAT of ACT.) Als Engels niet je moedertaal is, moet je TOEFL (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing Scores) scores indienen, en dit is vereist voor alle eerstejaars sollicitanten. Er kan worden afgezien van vereisten voor transferstudenten die afhankelijk zijn van transcripties van hogescholen of universiteiten. Houd er rekening mee dat Moravian University geen Engels als tweede taal (ESL) programma aanbiedt. Afgestudeerd: Bewijs van Engelse taalvaardigheid als test (IELTS, TOEFL, Duolingo) of schrijfvoorbeeld, evenals eventuele aanvullende vereisten voor uw specifieke programma.
 4. Formulier " Certificering van Financiën " (inbegrepen in het aanvraagpakket) dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van het onderwijs begrijpen en dat er voldoende middelen zijn om uw onderwijsuitgaven onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
 5. Een brief van een bankfunctionaris of bankafschriften moeten alle cijfers op het formulier "Certificering van Financiën " voor verificatie vergezellen. Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanvraag worden gedateerd.
 6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat ze ten minste het equivalent van Undergraduate hebben: $ 63.523,00 (USD), Graduate: $ 39.672.00 (USD), direct beschikbaar voor hen voor educatieve uitgaven. Het geld kan in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn spaarrekeningen, betaalrekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian je een studiebeurs voor verdiensten toekent (ALLEEN voor studenten), mag je het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 63.523,00 (VS).
 7. Een aanbevelingsbrief van een begeleidingsadviseur (alleen voor studenten).
 8. Een persoonlijke verklaring of essay (alleen studenten)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Voorzieningen

Over de school

Vragen