Keystone logo
Moravian University BS in Biochemistry
Moravian University

BS in Biochemistry

Bethlehem, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.500 / per year *

Op de campus

* 2020-21 fulltime uitgebreide vergoeding per jaar

Invoering

Beurzen tot $ 25.000 voor internationale studentenMoravian University biedt een International Student Merit Award aan, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de sterkte van je academische programma, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.

Biochemie richt zich op vragen die zowel biologisch als chemisch van aard zijn: welke moleculen en chemische reacties zijn uniek voor levende organismen? Welke komen ook voor in niet-levende systemen? Hoe worden biochemische processen gecontroleerd in levende systemen? Wat stelt bepaalde organismen in staat om te overleven, zelfs te gedijen, in omgevingen die leden van een andere soort zouden doden? Hoe kunnen we ons ontluikende begrip van de biochemische basis van het leven gebruiken om ons eigen leven en de wereld om ons heen te verbeteren? Wat zijn de ethische implicaties van deze enorme kennis van biochemie en onze technische vaardigheden om de moleculaire basis van het leven te manipuleren?

Biochemici zijn actief in alle sectoren van het wetenschappelijk leven, van academische, bedrijfs- en overheidsonderzoekslaboratoria tot wetenschapsjournalistiek en advocatenkantoren tot ziekenhuizen en overheidsinstanties op alle niveaus. Ze werken aan het begrijpen en bestrijden van menselijke ziekten, voeren forensisch onderzoek uit voor wetshandhavingsinstanties, ontwikkelen nieuwe en betere geneesmiddelen, zorgen voor de beschikbaarheid en kwaliteit van voedsel, begrijpen de impact van veranderingen in het milieu en toxines op levende organismen, worstelen met octrooikwesties in de rechtbanken, en adviseren politici en het publiek over de wetenschap achter veel van de grote problemen van vandaag.

Biochemie is een uitdagend vakgebied en de major van Moravian is ontworpen om studenten te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen om de uitdagingen aan te gaan. Vanwege het interdisciplinaire karakter zullen majors cursussen volgen op een reeks relevante gebieden, die allemaal niet alleen bedoeld zijn om hen vertrouwd te maken met fundamentele concepten en geavanceerde kennis, maar ook om hen te helpen bedreven te worden in het gebruik van die kennis om praktische benaderingen van echte problemen te formuleren .

De major in de biochemie

De major in de biochemie omvat in totaal 14 opleidingsonderdelen.

Vereiste cursussen zijn BIOL 111; BIOL 210; CHEM 113, 114, 211, 212, 220.2 en 331; PHYS 111 en 112; BIOL/CHEM 327, 328 en 375.2 (of BIOL 370 met goedkeuring van de co-coördinatoren van het programma Biochemie); en BIOL 365 (of een andere cursus met goedkeuring van de adviseur) plus 1 keuzevak uit de volgende: BIOL 235, 263, 350, 351, of 363; CHEM 222, 311, 313, 314, 315, 332 of 341. Een onderzoekservaring in biologie of scheikunde (zoals gedefinieerd door de Council on Undergraduate Research), zoals onafhankelijke studie (BIOL of CHEM 286, of 381-384) of Honours ( BIOL of CHEM 400-401) kan ook worden geteld met voorafgaande goedkeuring van de belangrijkste adviseur en voorzitters van de afdelingen Biologische Wetenschappen en Chemie. (Merk op dat BIOL/CHEM 375.2 en CHEM 220.2 beide cursussen van halve eenheden zijn.) Biology Seminar (BIOL 370) kan worden vervangen door BIOL/CHEM 375.2 met goedkeuring van de belangrijkste adviseur en voorzitters van de afdelingen Biologische Wetenschappen en Chemie.

168046_pexels-photo-2280571.jpeg

Waarom Moravisch?

Het draait allemaal om de ervaring! De kansen hier zijn levensveranderend. Hier is een voorbeeld van wat je zult ervaren als student aan de Moravian University

 • Een technisch vriendelijke campus: elke student ontvangt een MacBook Pro en een iPad zodra ze een storting doen
 • Gepersonaliseerd leren: we hebben een student-tot-faculteitverhouding van 11:1 en een gemiddelde klasgrootte van 17 studenten
 • Klassieke studentenstad: Moravian is gelegen in het historische centrum van Bethlehem, PA
 • Levenslange ondersteuning: zeg hallo tegen het Center for Career and Civic Engagement!
 • Wereldwijd onderwijs: kies uit meer dan 20 studieprogramma's in het buitenland
 • Mogelijkheden buiten het klaslokaal: neem deel aan onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid, beursprogramma's, stages en meer.
 • Een uitgebreid en actief netwerk: er staan meer dan 20.000 Moravische alumni over de hele wereld klaar om je aan een baan te helpen

Applicatievereisten

 1. Moravian University online applicatie of de Common Application. (U kunt gratis online een aanvraag indienen.)
 2. Undergraduate: officiële academische records van de middelbare school (middelbare school). (originele en beëdigde vertalingen) Graduate: Official College/University Transcript. Officiële transcripties (moeten worden beoordeeld door ECE of WES indien niet in de VS gevestigd) van alle eerder bezochte instellingen, een professioneel cv, begeleidende brief aan de toelatingscommissie, officiële GMAT-scores - Vraag naar onze GMAT-vrijstellingsoptie! (Bezoek MBA.com voor informatie over het nemen van de GMAT), twee aanbevelingen en een interview.
 3. Undergraduate: Official Test Scores (SAT of ACT.) Als Engels niet je moedertaal is, moet je TOEFL (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing Scores) scores indienen, en dit is vereist voor alle eerstejaars sollicitanten. Er kan worden afgezien van vereisten voor transferstudenten die afhankelijk zijn van transcripties van hogescholen of universiteiten. Houd er rekening mee dat Moravian University geen Engels als tweede taal (ESL) programma aanbiedt. Afgestudeerd: Bewijs van Engelse taalvaardigheid als test (IELTS, TOEFL, Duolingo) of schrijfvoorbeeld, evenals eventuele aanvullende vereisten voor uw specifieke programma.
 4. Formulier " Certificering van Financiën " (inbegrepen in het aanvraagpakket) dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van het onderwijs begrijpen en dat er voldoende middelen zijn om uw onderwijsuitgaven onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
 5. Een brief van een bankfunctionaris of bankafschriften moeten alle cijfers op het formulier "Certificering van Financiën " voor verificatie vergezellen. Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanvraag worden gedateerd.
 6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat ze ten minste het equivalent van Undergraduate hebben: $ 63.523,00 (USD), Graduate: $ 39.672.00 (USD), direct beschikbaar voor hen voor educatieve uitgaven. Het geld kan in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn spaarrekeningen, betaalrekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian je een studiebeurs voor verdiensten toekent (ALLEEN voor studenten), mag je het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 63.523,00 (VS).
 7. Een aanbevelingsbrief van een begeleidingsadviseur (alleen voor studenten).
 8. Een persoonlijke verklaring of essay (alleen studenten)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen