Keystone logo
Morehouse College

Morehouse College

Morehouse College

Invoering

Men of Morehouse streeft ernaar groot genoeg te zijn om onze kroon van hoge verwachtingen en de titel Morehouse Man te dragen. Een Morehouse-man is een academisch, intellectueel en professioneel succes. Geïnspireerd door sterke, intelligente, kritische en ondersteunende broeders en leraren, probeert een Morehouse-man hetzelfde te doen.

Morehouse-broers worden en blijven de meest invloedrijke gidsen en beste vrienden van de Morehouse Man. Vanaf de eerste dag inspireren hun broers hen, dagen ze uit, houden ze verantwoordelijk en staan ze bij. De Morehouse-broederschap strekt zich uit over generaties, door het hele land en in elke bedrijfstak en elk gebied van het leven.

In deze hechte cultuur doen professoren meer dan lesgeven - ze begeleiden, koesteren en stimuleren. Ze bieden wijze begeleiding en ervaren perspectieven en dagen de Morehouse-man uit om hun aannames in twijfel te trekken en hun ambities te verhogen. Morehouse duwt een Morehouse-man niet in de goede richting - we laten u zien hoe u dit zelf kunt ontdekken, hoe u uw ware pad kunt vinden. En bezit het.

Morehouse Men streeft naar meer dan typische successen. Ze proberen zichzelf en hun gemeenschappen continu te verbeteren. En terwijl een diploma deuren opent, is het onze missie om ervoor te zorgen dat wanneer een Morehouse-man er doorheen loopt, ze binnenkomen als een man met een sterke geest en karakter. Een man die alles weet waartoe hij in staat is. Een man die zichzelf kent. Een leider. Een man voluit.

Locaties

  • Atlanta

    Westview Drive Southwest,830, 30314, Atlanta

    Vragen