We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Morris Brown College

Morris Brown College

Morris Brown College

Invoering

Morris Brown College ( MBC ) werd opgericht op christelijke principes door de African Methodist Episcopal Church en is gecharterd door de staat Georgia als een privé, gemengde, liberale kunstacademie die zich bezighoudt met onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening in de kunsten, de geesteswetenschappen, de sociale en natuurwetenschappen en professionele programma's.

De missie van Morris Brown College is om educatieve kansen te bieden in een positieve en koesterende omgeving die haar studenten in staat zal stellen volledig functionele personen te worden in onze mondiale samenleving. Het College bereidt afgestudeerden voor op een zinvol en lonend leven, waardoor ze sociaal constructieve en cultureel relevante bijdragen aan de samenleving kunnen leveren.

In zijn toewijding aan academische excellentie, biedt Morris Brown College ervaringen die de intellectuele, persoonlijke en interpersoonlijke ontwikkeling bevorderen en verbeteren voor studenten die het potentieel hebben aangetoond om te concurreren in een uitdagend niet-gegradueerd liberaal kunstprogramma van studie.

Morris Brown College is goedgekeurd en vernieuwd als een instituut voor hoger onderwijs door de Georgia Nonpublic Postsecondary Education Commission (GNPEC), die in-state niet-publieke operaties en out-of-state postsecundaire hogescholen en scholen die in Georgië actief zijn of onderwijs aanbieden autoriseert en reguleert .

Locaties

  • Atlanta

    Martin Luther King Junior Drive Northwest,643, 30314, Atlanta

    Vragen