Keystone logo
Mykolas Romeris University Bachelor in Psychology
Mykolas Romeris University

Bachelor in Psychology

Vilnius, Litouwen

3 Years

Engels

Full time

26 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 3.836 / per year

Op de campus

Invoering

Bent u geïnteresseerd in het gedrag van andere mensen en vraagt u zich af wat de redenen daarvoor zijn? Heeft u vragen over uw gedachten en handelingen waar u geen verklaring voor heeft? Voel jij een roeping om individuen of groepen mensen te helpen?

Als je op één of alle bovenstaande vragen ja hebt geantwoord, kun je stoppen met zoeken naar wat je wilt studeren. Psychologiestudies staan voor je klaar.

Studeer in Vilnius voor je bachelordiploma psychologie . Leer niet alleen theoretische, maar ook praktische vaardigheden op het gebied van communicatie, positief denken en groepsbegeleiding. Voer je studie in het Engels uit, zodat je via het Erasmus+-programma in het buitenland kunt gaan studeren aan de door jou gekozen universiteit. Om optimaal van deze cursus te kunnen profiteren, moet u de Engelse taal minimaal op niveau B2 beheersen.

Je opleiding bij MRU behandelt de basisprincipes en geschiedenis van psychologie, klinische en bedrijfspsychologie, met behulp van statistische analyses in de psychologie en nog veel meer. Bereid je voor om meer te leren over de menselijke geest, de relatie ervan met het fysieke lichaam, en hoe je mensen kunt helpen bij het navigeren door veel woon- en werksituaties. Na je afstuderen ontvang je een bachelordiploma en 210 ECTS-credits voor toekomstige studies.

Na je bachelorstudie op het gebied van psychologie kun je een carrière nastreven in sociaal werk, human resources, psychologische therapie, groepstherapie en meer.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen