Keystone logo
MorningStar University

MorningStar University

MorningStar University

Invoering

Onze missie bij MorningStar University ( MSU ) is om mensen voor te bereiden om in hun hoge roeping te lopen. Bij MorningStar University streven we ernaar om studenten spiritueel, mentaal en fysiek te ontwikkelen, hen in staat te stellen hun leiderschap na te streven, roepend met visie, moed en integriteit.

Het College of Leadership is een trainingsprogramma dat is ontworpen met de volgende doelen voor ogen: vastberaden en veerkrachtige christelijke leiders opvoeden die standvastig in hun geloof staan, nederig voor God wandelen en het uithoudingsvermogen hebben om blijvende verandering in de wereld teweeg te brengen; Elke student uitrusten met de vaardigheden en hulpmiddelen die nodig zijn om een succesvolle leider te zijn in welke invloedssfeer ze ook worden geroepen; Elke student helpen zijn unieke identiteit in Christus te begrijpen en hun doel en bestemming in Gods goddelijke plan te ontdekken; Elke leerling geestelijk versterken en volwassen maken om op elk gebied van zijn leven in gezondheid en heelheid te wandelen.

Hoewel het MSU College of Leadership geen Bijbelschool is, is de Bijbel ons belangrijkste leerboek. Wij geloven dat het het Woord van God is en nuttig om te onderwijzen, terecht te wijzen, te corrigeren en te trainen in alle gerechtigheid.

Het leiderschapscollege is ook geen seminarie, ook al leiden we leiders op als dienaren van Gods liefde en macht. Het verschil is dat niet alle dienende leiders hier zijn opgeleid om de kerk binnen te gaan. Sommige van onze studenten worden bedrijfsleiders, anderen krijgen een overheidsfunctie en weer anderen gaan de kunst in. We werpen dienende leiders op voor alle invloedssferen.

Locaties

  • Fort Mill

    Star Light Drive,375, 29715, Fort Mill

    Vragen