Keystone logo
Modul University Vienna BA (CE) Marketing en nieuwe mediatechnologieën
Modul University Vienna

BA (CE) Marketing en nieuwe mediatechnologieën

Vienna, Oostenrijk

3 Years

Engels

Full time

15 Aug 2024

Sep 2024

EUR 7.740 / per semester

Blended, Op de campus

Invoering

Bij onze bachelorprogramma's voor permanente educatie is je werkervaring van belang. Er kunnen tot 90 ECTS-studiepunten worden toegekend op basis van je werkervaring, bestaande expertise en eerdere opleidingen, zodat je je weg naar een BA (CE) in Marketing en Mediatechnologieën kunt versnellen.

Ons programma wordt in het Engels aangeboden en biedt een internationale omgeving die je leerervaring verrijkt. Ons vooruitstrevende curriculum legt de nadruk op digitale mediavaardigheden en opkomende technologieën en biedt je unieke toegang tot innovatieve tools zoals het WebLyzard Web Intelligence-platform en Storypact (AI-gestuurde tekstproductie), zodat je bent uitgerust met de vaardigheden die nu en in de toekomst nodig zijn.

In tegenstelling tot traditionele marketingprogramma's gaat ons curriculum verder dan alleen communicatiemarketingpraktijken en omvat het modules over verschillende aspecten van moderne marketing, waaronder merkcommunicatie, digitale marketing, sociale-mediamarketing, interactieve storytelling, meeslepende ervaringen (AR, XR, VR), generatieve AI en duurzaamheid.

Via ons stagemodel werk je mee aan projecten in de echte wereld, doe je praktische ervaring op en krijg je inzichten die relevant zijn voor de sector en die je voorbereiden op je toekomstige carrière.

Programma collegegeld

toelatingen

Accreditaties

Over de school

Vragen