Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Invoering

BERICHT VAN DE VOORZITTER

Omdat als de enige universiteit, Mongoolse University of Life Sciences (MULS) richt zich onderscheidend op onderwijs, onderzoek en innovatie op het gebied van life sciences, dat de kern van de economie van Mongolië, die een breed scala van academische programma's die de toekomst koesteren biedt vormen professionals en leiders voor de Mongoolse samenleving.

MULS is een academische instelling gericht op het ontwikkelen van een sfeer die onze studenten en onderzoekers de vrijheid geeft om zich volledig te wijden aan hun studie. Onze missie is om een ​​toonaangevende onderzoeksgerichte universiteit, waar professoren streven naar excellentie in onderwijs en onderzoek, terwijl de studenten doen voor excellentie in hun studie omdat we geloven dat de sleutel tot het blootleggen van nieuwe kennis is interdisciplinaire studies, onderzoek, innovatie en uitbreiding. Wij zijn van mening dat de rol die wij spelen in het realiseren van een milieuvriendelijke duurzame samenleving is belangrijk, en het is onze plicht als toonaangevende onderzoeksgerichte academisch instituut krachtig deel te nemen in onze filosofie van Mission-Oriented Onderzoek en Onderwijs Toward Duurzame Ontwikkeling met doeleinden dat elke student zou moeten zijn als waarnemer, elk professor zou moeten zijn als een kennis manager, die de wetenschappelijke conceptie tot aan de studenten levert door eenvoudige benadering, en iedere onderzoeker moet een eigenaar van de high-tech op basis van R & D zijn.

We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in de internationalisering behaald en hebben onze vestigingen versterkt met buitenlandse universiteiten die zijn het verbeteren van onze academische en culturele uitwisselingen. In de huidige maatschappij, kan alleen een echte intellectueel met praktische vakkennis en sterk probleemoplossend vermogen te garanderen iemands succes in de toekomst. Hiervoor MULS is de aanneming van een verscheidenheid van educatieve strategieën om ervoor te zorgen dat onze studenten krijgen een hoog niveau van gespecialiseerde kennis, zodat ze fris en dynamisch burgers die een belangrijke bijdrage aan Mongolië zal worden.

ONZE VISIE:

Om wereldwijd een vooraanstaande universiteit te worden

ONZE WAARDEN:

Een gunstige onderwijs-en leeromgeving Een intelligente, creatieve en verantwoordelijke team Een inspirerende en goed gemotiveerde student met goede menselijke zintuigen en ethiek De leiding voor de ontwikkeling Welvarende afgestudeerden dragen ontwikkeling natie

MULS at a Glance

Gevestigd: 1942

Faculteit: Ongeveer 411 faculteit leden

Studenten

Undergraduate - Ongeveer 9 086 Afgestudeerde en professionele studenten - ongeveer 2 630 Total - Ongeveer 11 716

Honors

16 Academici van de Mongoolse Academie van Wetenschappen, 7 wetenschappelijke ontdekkingen, 17 Staatsprijs laureaten

Vastgoed bedrijven

Belangrijkste campus - 12,4 hectare /30.64 acre

Rural trainingsfaciliteit - 322,2 hectare /796.17 acre

bibliotheek collectie

De Centrale Bibliotheek van Landbouw - de grootste wetenschappelijke bibliotheek op het gebied van landbouw, omvat ongeveer 162.000 leerboeken, naar schatting 820 manuscript items, en 905 wetenschappelijke tijdschriften, ongeveer 60 e-books. De toegang tot deze collectie wordt geleverd door bijna 12 bibliotheek medewerkers die in 3 bibliotheek zalen bedienen.

Scholen en instituut

Mongolian University of Life Sciences is opgebouwd uit 5 belangrijkste academische units - scholen en 4 onderzoeksinstellingen die cursussen en award academische graden te bieden.

Naamgeving

Door het besluit van de raad van bestuur van de universiteit van de Engels naam van de universiteit als titel "Mongoolse staatsuniversiteit van de landbouw" veranderd in "Mongoolse universiteit van life sciences" in juli 2014.

Locaties

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Vragen