Keystone logo
Murdoch University Dubai Bachelor of Arts (BA) in de psychologie
Murdoch University Dubai

Bachelor of Arts (BA) in de psychologie

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 172.200 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

128519_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Ben je dol op ontdekken wat mensen laat denken en doen zoals ze doen? In deze cursus leert u gevestigde psychologische kennis en onderzoeksmethoden, samen met de nieuwste ontwikkelingen en opwindende nieuwe trends in het veld.

Je leert over alle belangrijke gebieden in de psychologie, waaronder; menselijke ontwikkeling door onze levensduur; biologische, sociale en culturele invloeden op de perceptie, emotie, leren, cognitie, taal en neurowetenschap van de individuele persoon; persoonlijkheid en individuele verschillen; vaardigheden en handicaps; psychologische gezondheid en welzijn, en psychische stoornissen.

De Bachelor of Arts (Psychologie) geeft je de kans om psychologie te studeren samen met andere onderwerpen in de kunsten en geesteswetenschappen, en om speciale expertise op te bouwen op de sociale en ontwikkelingsgebieden van de psychologie. Je onderzoekt toonaangevend onderzoek en praktische toepassingen in deze fascinerende gebieden van de psychologie en onderzoekt hoe we onszelf begrijpen.

Deze cursus stelt je in staat om een waardevolle portfolio van technische en interpersoonlijke vaardigheden op te bouwen en geeft je de kans om superieure analytische vaardigheden te ontwikkelen naast hedendaagse wetenschappelijke onderzoeksmethoden voor het onderzoeken van menselijke geest en gedrag. Het geeft u een diepgaand inzicht in menselijk gedrag dat u in veel industrieën kunt gebruiken.

Collegegeld:

AED 172.200 (inclusief btw)

Looptijd:

3 jaar met de optie om te versnellen (6 trimesters)

Kwalificatie:

Bachelor of Arts (psychologie)

Carrièremogelijkheden

  • Human Resources of Marketing Officer
  • Manager
  • Onderzoeker

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen