Keystone logo
Nahda University

Nahda University

Nahda University

Invoering

NUB werd opgericht in het centrum van East New Beni Suef City, net op de weg Cairo-Beni Suef. Het moment dat we inzagen hoeveel aandacht het onderwijs nodig heeft, vooral in Boven-Egypte, is hetzelfde moment waarop we ons realiseerden dat onze droom om NUB te bouwen haalbaar is. Een universiteit is een plek om jongeren te koesteren en goed opgeleide generaties voor te bereiden aan wie we de ontwikkeling van ons geliefde vaderland kunnen toevertrouwen.

Door de meest geavanceerde onderwijsmethodologieën toe te passen om ruimdenkende generaties op te bouwen die kunnen concurreren op verschillende arbeidsmarkten, presenteert NUB echt een model dat moet worden nagebootst. NUB biedt gediversifieerde studies die de belangrijkste technische, academische en gespecialiseerde werksectoren bestrijken.

Onze academische staf bestaat uit vooraanstaande wetenschappers die up-to-date wetenschappelijke en academische onderwijsmethoden implementeren die studenten in staat stellen hun onderwerpen volledig te begrijpen en hun lessen effectief op het werk toe te passen. NUB is niet alleen een plek voor academische studies, maar meer een centrum voor ontwikkeling waar we de intellectuele vaardigheden van studenten cultiveren en hen in staat stellen uit te blinken in onderzoek, de academische wereld en maatschappelijk werk. NUB biedt haar studenten state-of-the-art onderwijsinstrumenten en bereidt hen voor op hun missie als ontwikkelingsleiders door middel van programma's die hun creativiteit bevorderen, voortbouwen op hun vaardigheden en hun geest verrijken.

Locaties

  • Beni Suef

    Beni Suef, Egypte

    Vragen