We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Invoering

Nakhchivan University werd in 1999 opgericht door het Ministerie van Justitie van de Republiek Azerbeidzjan en begon zijn activiteit als instelling voor hoger onderwijs. De universiteit is de enige privé-universiteit buiten Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan.

Er zijn 4 faculteiten, 10 leerstoelen en 6 centra in de universiteit. Op dit moment zijn 81 leraren bezig met het trainen van ongeveer 1.000 studenten. Onder hen zijn er leden van ANAS, artsen van wetenschappen, professoren, docenten.

In het academiejaar 2016-2017 worden op de universiteit bacheloropleidingen in 15 specialiteiten en masterdiploma's in 6 specialiteiten gegeven.

De universiteit heeft een rijke materiële en technische basis. Een prachtige universiteitscampus bestaande uit 7 gebouwen en ondersteunende faciliteiten is gebouwd. Er zijn onderwijsgebouwen die perfect architectonisch en pedagogisch zijn ontwikkeld, met smaakvol ingerichte collegezalen en studiezalen, hutten en centra. De nieuwste modificatietechnieken worden gebruikt in het trainingsproces.

67915_20180107Dh2Ck4wVlnF11lXA_jBMvc_large.png

Er is een digitale bibliotheek, een wetenschappelijke bibliotheek met een rijk boekenfonds, een mooi sportcomplex en een conferentiezaal, een moderne slaapzaal met alle voorzieningen, en een sociaal servicecentrum met drie verdiepingen.

De universiteit werkt samen met 51 universiteiten in de wereld. Het is lid van drie internationale educatieve organisaties. De universiteit neemt deel aan internationale programma's en projecten.

"Nakhchivan" University is een prestigieuze onderwijsinstelling met een unieke plek tussen de universiteiten van Azerbeidzjan. Het belangrijkste doel dat we hebben gesteld, is hoog opgeleid personeel trainen om onze onafhankelijkheid te waarborgen, de integriteit van het land te beschermen, nationale waarden te verwerven en met ontwikkelde landen te werken.

De kansen die de universiteit biedt, met een serieuze opleidingsstructuur, zijn de sleutel tot het bereiken van dit doel. Deze kansen omvatten de staatszorg aan de universiteit, de hoge academische discipline, de constante professionele personeelsbezetting van de faculteitsleden, de beschikbaarheid van hoge academische interesses bij de studenten, het aanbieden van het onderwijsproces met de nieuwste ICT's, enzovoort. kan worden getoond. Het op universiteiten gebaseerde kredietsysteem heeft geleid tot een hogere kwaliteit van het onderwijs, het gebruik van ICT en het leren van vreemde talen. We beschouwen onze afgestudeerden als actief in het sociaal-economische leven van onze samenleving en vertegenwoordigen onze waardigheid in ons land en onze natie in veel landen, als onze grootste prestatie.

67916_20180107vPGW1NGZ6VWG2vw5_A5j8M_large.png

Locaties

  • Nakhchivan

    Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán, , Nakhchivan

Vragen