Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications Ba in elektronische informatie-engineering
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Ba in elektronische informatie-engineering

Nanjing, China

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 20.000 / per year *

Op de campus

* - Prijs per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De eisen van de opleiding

  1. Voor degenen die een bachelor's degree voort te zetten, moet de aanvrager een middelbare school diploma, uitstekende prestaties tijdens de middelbare school periode, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 25 jaar.
  2. Voor degenen die een master's degree voort te zetten, moet de aanvrager een gerelateerde bachelordiploma, uitstekende prestaties tijdens de undergraduate studie, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 35 jaar.
  3. Voor degenen die een doctorstitel voort te zetten, moet de aanvrager een gerelateerd masterdiploma, uitstekende prestaties tijdens de graduate studie, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 40 jaar.

De taalvoorwaarden

Undergraduate en graduate toelating moeten de eisen van de IELTS of TOEFL voldoen. Indien de aanvrager geen bijbehorende certificaat, kan hij / zij deelnemen aan taalcursussen, en kon de professionele leerfase starten na het passeren van de training.

De aanbrengmaterialen

  1. NUPT aanvraagformulier 2. middelbare school afstuderen certificaat; 3. middelbare school transcript; 4. paspoort; 5. pasfoto.

toelatingsprocedures

  1. NUPT zal de aanvrager een gescande pre-toelatingsbrief als hij / zij gekwalificeerd is, en hij / zij nodig heeft betaalt de Zeeschelp fee (4000rmb), kosten van de aanvraag (400) en verzekering tegen betaling (600), altogher 5000rmb van tevoren als gevolg 10 dagen, dan NUPT zal uitgeven de "toelatingsbewijs" en JW202 de applicant.About de beurs, voor de nieuwe studenten, alle van hen kan het eerste niveau studiebeurs (COLLEGEGELD GRATIS) te krijgen voor het eerste jaar, voor meer informatie over de beurs, check "NUPT International Student Scholarship beheer Regulations".
  2. De toegelaten aanvrager moet gaan naar de Volksrepubliek China ambassade (consulaat) toe te passen om te studeren in China (X1) visum met toelatingsbewijs en JW202 vorm.
  3. De toegelaten student moet "Toelating aankondiging van NUPT International Students", "Foreigner FYSIEKE ONDERZOEK VORM" carry (De tabel is alleen geldig voor zes maanden, wordt de aanvrager geadviseerd om lichamelijk onderzoek in april-juli te doen), de oorspronkelijke hoogste certificaat, transcript en tien pasfoto's registreren in ministerie van Internationale Samenwerking en uitwisseling van NUPT in overeenstemming met de gestelde tijd op "Toelating aankondiging van NUPT International Students".

Housing Introduction

Jonge leraren Flatgebouw 10, Xianlin Campus Accommodatie Tarief: 4000 RMB / yearfor één student het leven in een tweepersoonskamer. Indien de promovendus wil om alleen te wonen in een tweepersoonskamer, zal het honorarium worden verdubbeld.

Application Mode en de Application Time

  1. Toepassing materialen dienen gescande kopieën worden gestuurd naar het bovenstaande e-mail, en het woord-formaat aanvraagformulier heeft de voorkeur. 2. Deadline is 31 mei van elk jaar.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen