Keystone logo
National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

Invoering

campus

De hoofdcampus bevat het College of Liberal Arts, het College of Agriculture and Natural Resources, het College of Science, het College of Engineering, het College of Life Sciences, het College of Veterinary Medicine, het College of Management, het College of Law en Politiek en het College of Electrical Engineering and Computer Science. Het is gelegen in het zuiden van de stad Taichung en heeft een oppervlakte van ongeveer 53 hectare. De universiteit heeft vier experimentele bosstations in respectievelijk New Taipei City (Wenshan Forest Station), Nantou County (Huisun Forest Station), Taichung City (Tungshih Forest Station) en Tainan City (Hsinhua Forest Station). Het heeft ook twee experimentele boerderijen in Wufeng en Wujih in Taichung City en een Horticultural Experiment Station in Renai in Nantou County.

Academische organisatie: 10 hogescholen

 • Hogescholen van Liberale Kunst
 • College van landbouw en natuurlijke hulpbronnen
 • College of Science
 • Technische Universiteit
 • College of Life Sciences
 • College voor diergeneeskunde
 • College of Management
 • College voor Recht en Politiek
 • College van elektrotechniek en informatica
 • International College of Innovation and Industry Liaison

Waarom NCHU

NCHU gaat zijn honderdste jaar in en is de oudste en de derde grootste uitgebreide op onderzoek gebaseerde nationale universiteit in Taiwan. NCHU bestaat uit negen hogescholen met volledige afdelingen en cultiveert de basisvaardigheden en kerncompetenties van haar studenten, zoals professionele kennis en vaardigheden, reflectie en innovatie, teamwerk, lokaal belang en wereldwijd denken.

Gebruikmakend van toponderzoekscentra als platform, integreert NCHU externe en interne onderzoeksbronnen om de teelt van getalenteerde individuen op interdisciplinaire gebieden te plannen, internationale uitwisselingen te bevorderen, de wereldwijde reputatie te versterken, samenwerking tussen universiteit en industrie te bevorderen en een samenwerkingsrelatie tot stand te brengen tussen mondiale top universiteiten door een multinationaal onderzoeksteam te vormen, dat de algehele verbetering van de hele school stimuleert.

Overvloedige onderwijs- en onderzoeksbronnen en up-to-date faciliteiten die de algehele ontwikkeling stimuleren

De universiteit is rijk aan onderwijs- en onderzoeksbronnen en beschikt over een rijke bibliotheekcollectie. NCHU heeft onderzoekscentra zoals het Graduate Institute of Biotechnology, het Nano Center, het Environmental Restoration and Disaster Reduction Research Center, het Center for Advanced Industry Technology and Precision Processing, het International Agriculture Center en het Research Center for Translational Medicine om leraren te helpen en studenten doen onderzoek. Het Central Taiwan Instrument Centre en het Taichung Regional Network Center, evenals het Central Taiwan Periodical Journal Center, gesubsidieerd door het Ministerie van Wetenschap en Technologie voor gebieden als scheikunde, natuurkunde en wiskunde, beschikken over geavanceerde middelen en faciliteiten voor leerplannen en onderzoek. op de universiteitscampus.

Een unieke toponderzoeksuniversiteit ontwikkelen op basis van landbouwtechnologieën

Gebruikmakend van interne en externe middelen, richt NCHU zich op de ontwikkeling van agrarische biotechnologie, teelt op gebieden zoals een agrarische groene omgeving, milieubescherming en technologie voor rampenpreventie, en geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, en de oprichting van een uniek dieronderzoekscentrum gebaseerd op NCHU's expertise op het gebied van diergeneeskundig onderzoek. De universiteit heeft wereldwijd een sterke positie op het gebied van onderzoek op gebieden als moleculaire biotechnologie in de landbouw, genoverdracht voor planten en dieren, landbouwproductie en diergeneeskunde. Op het gebied van milieusanering, technologie voor rampenpreventie en groene techniek, leidt NCHU Taiwan op het gebied van coöperatieve organisaties voor rampenpreventie en energiebesparende lichtbronnen. Daarnaast ondersteunt NCHU fabrikanten in het Central Taiwan Science Park vanwege geografisch gemak, toonaangevende ontwikkelingen in groene engineering en de precisie-machinebouw in Taiwan.

Evenwichtige ontwikkelingen in technologie en geesteswetenschappen

Het NCHU-onderzoekscentrum voor geesteswetenschappen en sociale wetenschappen is een van de vier grote centra voor menswetenschappen en sociale wetenschappen in de natie en leidt een interinstitutioneel, interdisciplinair integratieplatform voor onderwijs- en onderzoeksbronnen. Naast de uitvoering van een aantal door het Ministerie van Onderwijs gesubsidieerde geïntegreerde onderzoeksprojecten, zijn de onderzoeksresultaten gepubliceerd in grote nationale en internationale tijdschriften of wetenschappelijke boeken en wordt een aantal internationale wetenschappelijke boeken gepubliceerd. Dit maakt NCHU tot een belangrijke leider in het begeleiden van de ontwikkeling van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen in centraal Taiwan, het verbeteren van het niveau van onderwijs en onderzoek in geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en het bevorderen van een evenwicht in de ontwikkeling van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen.

De eerste universiteit die de certificering voor persoonlijke informatiebescherming heeft behaald en een E-campus-affairesysteem heeft gebouwd

NCHU leidt het land bij het lanceren van persoonlijke informatiebescherming, introduceerde het Personal Information Management System en is BS10012 gecertificeerd. NCHU is de eerste universiteit in het land die de bescherming van persoonlijke informatie heeft voltooid. In 2015 werd de certificeringsinstantie voor informatiebeveiliging opgericht om alle niveaus van de scholen in het land te helpen bij het controleren en traceren van informatiebeveiliging en verificatie. De nieuwe versie van de Education System Information Safety and Personal Information Management Standards is in augustus 2016 voltooid en blijft de protocollen en verificatie van de nieuwe versie introduceren en promoten bij hogescholen en universiteiten.

Leidt de opkomende industrieën van het land met samenwerking tussen industrie, overheid en universiteit

Door het combineren van industrie, overheid en universitaire middelen, speelt NCHU actief de rol van het bevorderen van industrie-universitaire opleiding in het Central Taiwan Science Park (CTSP), het stimuleren van de ontwikkeling van industrieën bij het CTSP, het promoten van de commercialisering van uitstekende R & D-resultaten en het leiden van de ontwikkeling van innovatieve industrieën. NCHU werkt nauw samen met grote onderzoeksinstituten in Taiwan, zoals de National Health Research Institutes, Taichung Veterans General Hospital, het Central Taiwan Science Park, Precision Machinery Research & Development Center en Aerospace Industrial Development Corporation en werkt samen met relevante overheidsinstanties zoals het Taiwan Agricultural Research Institute, Disaster Reduction en Environmental Protection, waardoor de onderzoekskwaliteit van beide partijen wordt verbeterd.

Studenten voorzien van het Innovation Center, Meng Ya Venture Capital Co., Ltd oprichten en een modelschool worden voor heel Taiwan

Meng Ya Venture Capital is opgericht door NCHU's EMBA-alumni en werd in 2017 officieel geregistreerd bij het Innovation Center. Het is het eerste risicokapitaal in het land waarin alumni uit alle aandeelhouders bestaan. Meer dan 22 miljoen TWD werd ingezameld met als enig doel studenten aan te moedigen om te leren en creatief, innovatief en ondernemend te zijn. Het is een team dat geld injecteert en tegelijkertijd studenten begeleidt in ondernemerschap en ondernemerscursussen geeft, waardoor NCHU-talenten kunnen schitteren. De eerste investering werd in 2017 gedaan voor een bedrag van 5 miljoen TWD in een agrarisch biotechnologiebedrijf opgericht door NCHU's life sciences-studenten. Meng Ya zal naar verwachting mentale ondernemende ondernemingen op de campus blijven begeleiden.

Implementeer actief de maatschappelijke verantwoordelijkheid en praktijk van de universiteit

NCHU pakt kwesties aan die verband houden met sociale verantwoordelijkheid van de universiteit, zoals lokale bezorgdheid, industriële keten, duurzame omgeving en voedselveiligheid, en heeft onderzoekscentra en technologische alliantie-eenheden opgericht, zoals het Agricultural Product Approval and Certification Center, het Center for Environmental Restoration and Disaster Reduction, de Taiwan Tea Manufacturing Technology Alliance, Consortium for Clinical Bacterial Genomics, en de Healthcare Platform Development Alliance om sociale problemen zoals lokale bezorgdheid, industriële keten, duurzame omgeving, voedselveiligheid en langdurige zorg te helpen verlichten. Met samenwerking tussen ondernemingen en de industrie heeft NCHU met de investering van Bank SinoPac het gebouw voor veiligheidsinspectie voor voedsel en landbouw gebouwd en zal het een inspectiecentrum voor landbouwproducten, een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium voor testtechnologie en een laboratorium voor het testen van zware metalen voor levensmiddelen bouwen. De faciliteit wordt het eerste volledig functionele en technologisch geavanceerde inspectiecentrum voor voedsel en landbouw in Taiwan en toont het toppunt van biotechnologie in de landbouw, en wordt de poortwachter van de voedselveiligheid van Taiwan.

National Chung Hsing University","author_url":"","source":""}" />

Taichung

Locaties

 • Taichung

  145 Xingda Rd., South Dist., 402, Taichung

  Vragen