Keystone logo
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism Bachelor in baktechnologie en management
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism

Bachelor in baktechnologie en management

1號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Taiwan, een van de toonaangevende bakkerij-industrieën in Azië, heeft opgeroepen om studenten een platform te bieden om klassieke bakkerij- en patisserie-vaardigheden te leren en te ontwikkelen. Praktisch practicum en precieze technieken stellen u in staat om een scala aan bakkerijproducten, gebak en centerpieces te produceren.

In deze cursus worden de verschillende technieken aan het licht gebracht, van het knoeien met chocolade, suiker trekken tot het maken van brood. Vanaf het eerste jaar volgen studenten een uitgebreide praktische training over bakvaardigheden om je basis te leggen. Gevolgd door een intensief maar interactief tweede jaar met meer geavanceerde technieken en op vaardigheden gebaseerde ervaringen in combinatie met wetenschap achter elke techniek.

Tijdens het derde jaar zullen studenten stage lopen (lokaal of in het buitenland) om hun loopbaanspecifieke vaardigheden op te doen en verder te ontwikkelen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie of ingrediëntenbedrijven. In jaar 4 zullen studenten hun vaardigheden aanscherpen om innovatieve recepten te ontwikkelen voor het cursusgestuurde trainingscafé. Met dit concept kunnen studenten de concepten in marketing, cafébeheer en bedrijfsinkomstenbeheer verkennen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Dubbeldiploma in Business Intelligence en Data Analytics en Management van Bedrijf en Technologie
    • Barcelona, Spanje
  • Bachelor Management en nieuwe technologieën
    • Évry-Courcouronnes, Frankrijk
  • Bachelor's Degree in Management of Business & Technology
    • Barcelona, Spanje