Bachelor in baktechnologie en management
1號, Taiwan
DUUR
TALEN
Engels,
TEMPO
Het tempo aanvragen
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2023
COLLEGEGELD
Vraag collegegeld aan
STUDIE FORMAAT
Het studieformaat aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Taiwan, een van de toonaangevende bakkerij-industrieën in Azië, heeft opgeroepen om studenten een platform te bieden om klassieke bakkerij- en patisserie-vaardigheden te leren en te ontwikkelen. Praktisch practicum en precieze technieken stellen u in staat om een scala aan bakkerijproducten, gebak en centerpieces te produceren.
In deze cursus worden de verschillende technieken aan het licht gebracht, van het knoeien met chocolade, suiker trekken tot het maken van brood. Vanaf het eerste jaar volgen studenten een uitgebreide praktische training over bakvaardigheden om je basis te leggen. Gevolgd door een intensief maar interactief tweede jaar met meer geavanceerde technieken en op vaardigheden gebaseerde ervaringen in combinatie met wetenschap achter elke techniek.
Tijdens het derde jaar zullen studenten stage lopen (lokaal of in het buitenland) om hun loopbaanspecifieke vaardigheden op te doen en verder te ontwikkelen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie of ingrediëntenbedrijven. In jaar 4 zullen studenten hun vaardigheden aanscherpen om innovatieve recepten te ontwikkelen voor het cursusgestuurde trainingscafé. Met dit concept kunnen studenten de concepten in marketing, cafébeheer en bedrijfsinkomstenbeheer verkennen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Double Degree-kwalificatie in International Computer Engineering en Management of Business and Technology
- Barcelona, Spanje
Bachelor's Degree in Management of Business & Technology
- Barcelona, Spanje
Bachelor in Digital Business Management
- Kaunas, Litouwen