Keystone logo
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism Bachelor in hotelmanagement
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism

Bachelor in hotelmanagement

1號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Deze afdeling heeft tot doel het basisniveau van internationale professionele kennis, service-ethiek en professionele en gelukkige groep te cultiveren, evenals potentiële uitstekende hotelmanagementprofessionals.

Naast het plannen om studenten te cultiveren met praktische operationele vaardigheden en hotelgerelateerde kennis, zijn de cursussen van deze afdeling ontworpen om te reageren op veranderingen in de sociale omgeving, met probleemoplossende vaardigheden en vertrouwdheid met informatietoepassingsvaardigheden.

Het biedt ook optionele cursussen met betrekking tot restaurantbeheer en -beheer en het coördineren van de algemene basisvorming en ontwikkeling van het algemeen onderwijs. De vier belangrijkste velden (geesteswetenschappen, verplichting, natuur en samenleving) bieden een verscheidenheid aan keuzevakken om de cultivatie van de rechtsstaat, interpersoonlijke relaties, milieubescherming, menswetenschappen en kunst, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen te cultiveren.

Op dit moment moeten studenten van deze afdeling de vereiste studiepunten behalen (zie de cursusstandaardtabel voor details), en ook de drempel van het afstudeercertificaat behalen; Studenten van deze afdeling kunnen ook keuzevakken volgen in andere afdelingen, en de keuzevakken kunnen gebruikt worden als bovengrens van afstudeerpunten. 6 studiepunten (in totaal 6 studiepunten in 4 academiejaren), kunnen studenten ook hulpafdelingen en dubbele majors kiezen om hun toekomstige inzetbaarheid te vergroten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor en Dirección Hotelera Internacional
    • Málaga, Spanje
  • Bachelor of Arts in International Hotel Management
    • Victoria, Canada
  • Bachelor in internationaal management in hotel en toerisme
    • Split, Kroatië