Keystone logo
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism Bachelor in voedsel- en drankenmanagement
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism

Bachelor in voedsel- en drankenmanagement

1號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling is opgericht in februari 1985. De school is opgericht. De eerste inschrijving van 50 studenten in de voorjaarsklas van het tweede junior college was gebaseerd op onafhankelijke inschrijving. In februari van de Republiek China waren 50 studenten ingeschreven in de nachtafdeling van het tweede junior college. In augustus 1989 werd, in samenwerking met de herstructurering van de school, de afdeling Voedsel- en Drankenbeheer opgewaardeerd om de Afdeling Voedsel- en Drankenbeheer op te richten en 100 studenten van de eerste dagafdeling aangeworven. In augustus 1991 begon het 50 studenten te werven voor de eerste dagafdeling. Fangfang Food and Beverage Management Professionals.

In augustus 1993 begon het met het rekruteren van studenten van de vierde vaardigheid en de tweede vaardigheid van de afdeling permanente educatie. Met de veranderingen in het onderwijsbeleid en de toelatingskanalen, begon het in 1996 met het werven van gezamenlijke speciale klassen tussen de industrie en de universiteit (tweede specialiteiten), waarbij actief achtergestelde studenten werden begeleid, en in 1997 werd de inschrijving van de tweede speciale afdeling stopgezet, en de belangrijkste de opleidingskracht was geconcentreerd op het onderwijssysteem met vier vaardigheden.

In 1999 werd de lestijd van de Advanced Education Department vervroegd tot 13:10 uur in de middag, en de vier vaardigheidscursussen van de Advanced Education Department werden herzien om een eenjarige stage buiten de campus als verplichte cursus toe te voegen. Het totaal aantal studenten van de 103 tot 104 academiejaren, 10 klassen op de dagafdeling met 4 vaardigheden 8 en 2 vaardigheden, 6 klassen op de opleidingsafdeling met 4 vaardigheden en 2 vaardigheden, plus het Ministerie van Onderwijs Industrie-Universitaire Samenwerking Special Klasse Klasse 1 heeft meer dan 800 studenten in 17 klassen. Als reactie op het dalende geboortecijfer heeft de afdeling achtereenvolgens buitenlandse studenten en studenten van het vasteland geworven. Het schoolsysteem is gepland en de bron van studenten is gediversifieerd. Er wordt verwacht dat het een volledig scala aan cateringmanagementprofessionals zal cultiveren om meer gediversifieerde en professionelere outfield-talenten van midden tot hoog niveau te cultiveren voor managementtalent in de cateringsector in Taiwan.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in International Culinary Arts Management
    • Écully, Frankrijk
  • Food Business Management en Marketing BSc Honours
    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk
  • BSc in Food Production Management
    • Piacenza, Italië